No i zarzuciłem sobie z rana Pięćdziesiąt mg razem z Moklo i jak Mnie napaliło na dupy to masakra ...już nawet nie wspominam że po samym moklo mnie kręci i tracę zahamowania ...to z tym napaliło mnie w huj ...i potem wyszedłem z domu a to był zły pomysł...a po ulicach chodzą dupy takie krąglutkie-jędrniutkie i nagle przed pasami nawet nie wiem jak złapałem jedną za poślada ,oczywiście dostałem liścia i zbokiem mnie nazwała ale...pobiegłem z 200m dalej
i wróciłem do domu bo za dużo przypału by było
Dobre to jest ale myślę że w normalnych dawkach będę stosował ...dodatkowo jestem w wieku kiedy powinienem mieć stężenie DHEA największe
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Fakt ze brałem przez ponad tydzien duze dawki 80-120mg na dzien, bo chcialem zobaczyc czy da rade i zdaje sie ze daje i to nie placebo. A efektów negatywnych wcale, moze wiecej cpania, ale to przez to ze czesciej wychodze, zarabiam kase i wiecej mam kontaktów z ludzmi.
To by bylo nawet logiczne ze brakowalo mi testosteronu z uwagi na sennosc i brak sil i "dziecinne" myslenie.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
http://www.sexyuroda.pl/product-pol-213 ... ZwodHBSbpg
ten da radę?? ale trochę drogi
kurczę mieć coś takiego http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=2110
ale bym szalał
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
jogurt pisze: No nieźle. Ja od poniedzialku nie brałem biosteronu, we wtorek juz nic nie robilem tylko lezalem, a dzisiaj spałem cały dzień. Za 2-3 tygodnie ide sobie zrobic badania na poziom testosteronu i moze sie okazać, że leń nie był leniem.
co więcej, nadmiar testosteronu konwertuje w estrogeny powodując ciekawe :] skutki uboczne, m.in. skrajną chwiejność nastroju, płaczliwość, rośnięcie sutków, podlanie wodą
tak więc nie polecam - aby naturalnie zwiększyć testosteron jedzcie więcej zdrowych tłuszczy (jajka, oliwa, tran, olej lniany), siłownia, mniej stresu i więcej snu :)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.