Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
hujowy temat. kolejne idealizowanie ćpania. ćpanie w genach, stworzony do cpania. weź sie ogarnij
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Ja jestem stworzony do grzania. I co z tego? Dostane order? Albo dyplom chce! Taki pozłacany :heart:
I don't do drugs. I am drugs.
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: NeuroDriver »
a ja chcę pomnik.. z brązu xD
NeuroDriver:
Nie uważam że ćpanie można mieć w genach :P po prostu tak uważam i (c)huj. W dyskusje się nie wdaje.

Można mieć genetyczne predyspozycje do uzależnień nie tylko od środków psychoaktywnych ale np. hazardu itp. i to jest fakt naukowy, bezdyskusyjny bo udowodniony, więc twoje:

po prostu tak uważam

jest gówno warte ;-) asle to, że ktoś ma predyspozycję genetyczne do bycia nałogowcem wcale nie oznacza, że nim będzie po prostu jest w grupie podwyższonego ryzyka.
Predyspozycje do uzależniem - zgadzam się w 100% ale genetyczne uwarunkowanie że będzie się ćpało to nie wiem, można to napisać w wątku urban legends czy coś:P

a co do motywu w dr. house to prawda jest. można nawet wkręcić sobie w mózg "sróbkę" która naciskając w odpowiednim miejscu będzie sprawiać, że non stop będzie się w dobrym nastroju.
Uwaga! Użytkownik NeuroDriver nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
cos mi sie kojarzy taki odcinek... ale pamietam ze juz wtedy nad tym kminilem i stwierdzilem ze pewnie i tak sie po jakims czasie robi balagan w mózgu bo nie ma chuja! jak człowiek cos sam "przestawia" w naturze to prędzej czy później jest jak jest...
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Stworzony do ćpania! :wall:
Tak samo jak nie stworzony do roboty.
Inwalidztwo.
I'm broken.
  • 209 / 4 / 0
Tak,tak..
Siedzę w domu cały dzień i noduje,naciskając w odpowiednim miejscu srobke..
Nie jestem stworzony do roboty,tylko do ćpania!
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Ale wyrobiłeś się przynajmniej z polskiego ;-)
I'm broken.
  • 657 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Akodeen »
rysiekzklanu pisze:
Akodeen pisze:
Zawsze mam 5-HTP wiec nie groza mi bad-tripy albo niedobory serotoniny.

objasnij
Moimi ulubionymi używkami są serotoninogeniki, i także te najczęściej przyjmuję. Paliwem dla nich jest właśnie 5-htp, czyli półprodukt serotoniny. Biorąc substancje powodujące jej wychwyt, w czasie niedoboru powodują właśnie rysy i bad tripy. To jakby zrobić sobie przejazdzke autem na oparach, i kurwa zylujac caly czas.

A tak to glowka pracuje ]
Stworzony do ćpania! :wall:
Tak samo jak nie stworzony do roboty.
Inwalidztwo.
[/quote]

Zaczne ubiegać się o rentę. %-D Wtedy mogłbym ćpać legalnie i dostawać na to hajc :-D
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2009 przez Akodeen, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2637 / 37 / 0
Nieprzeczytany post autor: ShadySharky »
kurwa akodeen bylem dokladnie taki sam jak ty za dzieciaka,uwagi w podstawowce wczesne probowanie dragow itd . ;D
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neko »
sporo osób tu chyba takich było, ale niekoniecznie każdy był tak zajebiście mocno przekonany o własnej fajności.

do tematu: geny to chuj, ale od małolata fascynowały mnie odmienne stany. pseudoblekauty, jakieś gówniarskie zabawy inhalantami, potem uzależnienie od tabaki. tyle, że ja byłem grzecznym dzieciakiem, czytałem książki, i w ogóle byłem 'mądrala, co but mu się tralalala'.
celebration of mind as play
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.