kupię w tygodniu antoniego, zrobię ekstrakcję, odparuję wodę i znając rozpuszczalność paracetamolu obliczymy o ile procent nasze ukochane PVP ją zwiększa. i tak będę utrzymywać, że r-r z "starego" antka był mniej piekący w smaku niż z tego sandozowego.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
masa 20 tabletek = 12,42g
rozpuszczono w ciepłej wodzie, potem do zamrażarki do temperatury zimnej w chuj, filtracja w lodówce przez filtr do kawy, roztwór klarowny, przeźroczysty jak woda.
kulka paragówna po wysuszeniu = 9,30g
hmm...
masa 1 tableki = 620 mg
masa 20 tabletek = 12,42g
rozpuszczono w ciepłej wodzie, potem do zamrażarki do temperatury zimnej w chuj, filtracja w lodówce przez filtr do kawy, roztwór klarowny, przeźroczysty jak woda.
kulka paragówna po wysuszeniu = 9,30g
Ok jon, już poprawilem. Ale błąd kurwa, wstyd mi:)
co do pvp - rozmyślaliśmy z pewnym kolegą chemikiem o możliwości zniszczenia struktury PVP przez zamrożenie go i rozmrożenie.
jutro robię 4 paki to jeszcze raz wszystko poważę.
Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
Zrobcie ekstrakcje talvo forte i zwazcie paracetamol bedzie bynajmniej wiadomo ile sie czystego parahujsta rozpuszcza a potem pomyslimy nad antonim15'stym
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.