Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Ja sam na chwile obecna nie biore od ponad 2 miesiecy , po tym jak zazywalem przez lat 5 ,chetnie odpowiem na jakiekolwiek pytania a zalozylem ten temat z nadzieja ze ktos sie znajdzie calkowicie "wyleczony"
A brałem sam tramal , paląc do tego wieczorami no i popijawa tez sie zdarzała ....... czasami było bardzo fajnie i miło i czasami odwalałem takie szopki ze hej
Hedon pisze: ...a czemu sie pytasz , masz cos do powiedzenia na ten temat ?
...
Co do odstawiania to ja bymstosował inne używki. ;]
Czy po kilkuletnim ciągu da się odstawić tak aby nie walić ciągiem. Tak raz na tydzień czy coś. Da się?
Pod uwagę biorę również inne opioidy.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.