Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 144 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Stefan »
Mules: ale to ja z Soullesem chcemy czuc ten wyrazisty, gorzki smak kodeiny, wiec to tak, jakbysmy nie przygotowywali tego nieszczesnego miesa, moim zdaniem. Mi po prostu ten smak nie przeszkadza, wiec po co mam go zabijac?
  • 297 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mules »
Celna riposta, przyjacielu :]
Tak czy siak chodzi mi raczej o to by ludzie wypowiadali się w tonie co zrobić, żeby zabić smak, a nie że im ten smak smakuje.
Własnie wlatuje 800 mg, sie zobaczy czy trzeba bedzie dokupic.
  • 287 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: khabarakH »
Zgadazam się z przedmówcami - smak dobrze schłodzonego roztworu A15 nie jest zły. W porównaniu do zmielonego na pył Thiocodinu zalanego Colą, jest wręcz ambrozją. Roztwór polecam popijać letnią/ciepłą wodą.
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 437 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hegemon_Krwawy »
Schłodzony antidol to nawet bez zapity można. Mnie też to całkiem smakuje ale ja ogólnie przepadam (w rozsądnym stopniu) za gorzkim smakiem. Ciepła płyn niby wzmacniać ma działanie, więc profilaktyczine można zapić ;)

A z Thio nie jest już tak różowo, jednak ja się dojdzie do wprawy to zmielenie w japie kilku pak i przepicie puszką Coli (czy czym tam) nie stanowi większego problemu.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Ha, dzisiaj kupiłem Antka, i już nie starczyło kasy na drugiego, to kupiłem krople żołądkowe z fennobarbitalem.

Roztwór kody przy tym to poezja - nie próbujcie tego pić bez rozcieńczania.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 443 / 7 / 47
Nieprzeczytany post autor: opiofan »
Sok Fresz (grejpfrut + limetka) jest idealny do zalewania nim roztworu, smakuje jakby tam trochę więcej grejpfruta dali i tyle :D.
Chętnie poznam ludzi z TripCity (tj. Trójmiasta) :hug:
Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM %-D
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
  • 5 / / 0
mocny sok paola czy tam inne gowno herbapolu, sprite/ tonik, czarna porzeczka / grejfrut
Uwaga! Użytkownik young-o nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 576 / 8 / 0
żadne drinki czysta koda z antka ze szklaneczki mnie nigdy nie wykrzywiało... Drinki to sobie do wodki robcie a nie kody...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 21 / / 0
Temat już dawno nie poruszany, a szkoda... :)

Drinki kodeinowe mają wiele zalet i jak od paru lat zawsze też piłem kodę od razu po ekstrakcji, tak teraz lubię kupić sobie na początku tygodnia mnóstwo antków, zrobić sobie "nalewkę opiatową" i przez cały tydzień mieć spokój z chodzeniem po aptekach i przygotowywaniem tego wszystkiego. Kolejną zaletą jest to, że można zawsze mieć taką nalewkę przy sobie i pić gdziekolwiek tylko się chce i kiedy się chce. Smak więc zaczyna grać drobną rolę, by nie trzeba było zapijać gorzkiego posmaku w ustach.

Czarna porzecka + koda - według mnie średni smak...

Ostatnio najlepiej smakuje mi zielone frugo - pół na pół wymieszane z 1g kodeiny. Smak kody jest lekko wyczuwalny, ale miesza się mocno ze smakiem frugo tworząc ciekawą całość. No i parę łyków wystarcza by nudne zajęcie stało się ciekawym :)
Uwaga! Użytkownik ic6mik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 886 / 9 / 0
Kaamil1922 pisze:
żadne drinki czysta koda z antka ze szklaneczki mnie nigdy nie wykrzywiało... Drinki to sobie do wodki robcie a nie kody...
Dokładnie. Jedynie gorącą wodą popić, żeby pobudzić bebechy.
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.