że leczenie depresi nie moze opierać się tylko na jedzeniu tabletek...
qiuru może jakiś stabilizator nastroju?
bo takie wachniecia nastroju jak u Ciebie ....... jesli nie cpasz to ja bym powiedzial o tym lekarzowi
I tak się zastanawiam co dodać mam ok 40zł budżet miesięczny ...za 300mg Mobemidu płace 17zł
czyli tak myślę żeby fluxanol lub hydroxyzyne dołożyć (wspominam ją fajnie)
Albo zamienić to wszystko na Bupropion tylko właśnie nie wiem Jak on działa bo niedługo mi się rodzaje leków skończą i co psychiatra powie Mi że nie ma dla mnie lekarstwa ...a Moklo mógłbym kontynuować choćby na same zdolności intelektualne
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Hyperreal extra Woodstock team '09
CHWAŁA KOGO!
Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
qiuru18 pisze:Tak tramadol w dawkach 200mg dziennie myślę że był by strzałem w dziesiątkęqiuru może jakiś stabilizator nastroju?
again and again
przecież zanim zacząłeś jeść moklobremid to byleś na pewnym dosyć skutecznym antydepresancie - klomipraminie prawda? radziłem ci abyś kontynuował leczenie tym lekiem skoro spisywał sie nie najgorzej zamiast znowu eksperymentowac z kolejnym lekiem
zamiast znowu eksperymentowac z kolejnym lekiem
Myslalem raczej o jakims węglanie litu
hey a ty probowales ze zwyklym prozakiem w jakiejs rozsadnej dawce ?
a też tak masz że po tabletce czujesz pulsowanie w głowie ..z powodu noradrenaliny i zawroty głowy do tego
Bo u mnie jakieś dziwnie to jest, efedryna fajnie działała ...a ta noradrenalina z moklo jakoś dupnie
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.