Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 143 / 1 / 0
U mnie nie ma żadnych zmian w zapachu, kolorze barw, i widzeniu (zapewne z tego względu że zrenice mi sie nie powiekszaja ani troche) za to jadłowstręt jak to fever ładne ujęła i smak ohydnyy .
od jutra rzucam
  • 1931 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: GG Allin »
Na niższych plateau dotyk jest bardzo przyjemny, samo uczucie dotyku jest bardzo intensywne (przynajmniej ja tak mam/miewam, choć dawno nie brałem nic na jedynkę czy dwójkę), na wyższych dotyk praktycznie nie ma znaczenia, o ile się go w ogóle jakoś specjalnie doświadcza. Ogólnie, węch jakby się wyostrza, przynajmniej na niektóre zapachy - zwłaszcza kwaśne zapachy - [?], przy czym avio to osłabia, słuch jest nazwijmy to nie tyle wyostrzony co zintensyfikowany dnia następnego, po zażyciu deksa. Wzrok, no powiedzmy że nie polepsza. %-D
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sardihan »
a co moze robic dysocjant ? :wall:
dla mnie to pytanie jest debilne
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Debilne? Mimo iż dysocjant to na nie których działa w jakiś tam granicach inaczej...
I mi chodziło właśnie by w tym wątku opisywać wpływ substancji na poszczególne zmysły u poszczególnych ludzi.
Np jedna osoba będzie miała osłabiony węch, a ja za to mam o wiele bardziej wyostrzony.
Po drugie, bardziej mi chodziło o małe dawki rzędu 300-450mg...
Jak już walniemy 600, 900 i więcej to raczej każdy zmysł się "wycisza" bo tak w końcu działają dragi z tej grupy.

A DXM wykazuje działanie dysocjacyjne dopiero przy wyższych plateau prawda? Czy napiszesz mi, że sie mylę?
Nie założyłem tematu po to by sie dowiedzieć czy "Osłabia czy wyostrza" ( :nuts: ) tylko byłem ciekaw subiektywnych odczuć innych użytkujących Deksa...
To aż tak debilne ;>?
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ferek1906 »
Wzrok: bez rewelacyjnych zmian( kontury i kolory są wyraźniejsze,występuje lekki filtr ziarnisty)
Słuch: bardzo wyostrzony, doskonale słychać rozmowy z daleka,czy chociażby zegarek za scianą.Tylko ukierunkowanie dźwięków jest nieco zakłucone...tzn. dźwięki często nie dobiegaja z tej strnoy, z której powinny.Można także powiedzieć że poszerzony jest zakres słyszalnych dźwięków.
Węch: wyostrzony, ale ciągle czuć woń dexa(wiem że to brzmi głupio ale wszystko ma taką dodatkową woń podobną do smaku tych małych skurwieli %-D )
dotyk: Inny...ciężko jest dokładnie określić te odczucia,ale najlepsze chyba określenie to to że" jakbyśmy dotykali czegoś z innego świata"
Smak: spierdolony,ciągle czuć posmak dexa, wszystkie potrawy smakują tak samo(jak kompletnie niedoprawione+posmak dexa),szlugi też smakują dziwnie.Ogólnie smak najbardziej się pierdoli :-/
Odczucie temperatury: stłumione, nie widać zbytniej różnicy podczas przejścia z zimnego pomieszczenia do ciepłego. Dopiero po dłuższej chwili zaczynam odczuwać że wszedłem do ogrzewanego pokoju lub do samochodu, lub wyszedłem na mróz.
Moje bity: www.webmuzyka.pl/FeRu
Można się bawić bez alkoholu i narkotyków??
Można...tylko po chuj :D
  • 69 / / 0
Nieprzeczytany post autor: szczur333 »
wzrok pogarsza

sluch wyostrza

samk wyostrza na maxa ja jak zarzucam w kapsulkach to czulem zelazo w wodzie !
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
wzrok mam pogorszony, słuch mam bardzo wyostrzony i zapach, dotyk jest znacznie osłabiony a smak nie wiem, nigdy nic nie jadłem podczas dekszenia
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
smak to jakbyś jakiś metal wpierdalał,jedzenie nie jest tym jedzeniem które tak smakuje na trzeźwo.
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 224 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qbkinss »
Jak na mnie wszystko mi się wyostrza na czele z humorem...

Po większych dawkach wyostrza nawet do tego stopnia, że widuję obiekty niekoniecznie pochodzące z tego świata, ba, nawet słyszę i czuję :D
W królestwie owiec wygodniej być wilkiem
  • 75 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Yto »
ja właśnie stworzyłem 2 róznozapachowe pokoje między którymi się przemieszczam:) węch jest niesamowicie wyostrzony i czując na zmianę te 2 różne zapachy mam niesamowitą euforię:)
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".