Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ja osobiście w tej chwili jestem nasionkiem, które stworzyło drzewo z siedmioma gałązkami... a zapowiada się, że mocno się to rozrośnie, bo mało osób w okolicy wie o DXM.
Co do reakcji, to są różne. Jedna osoba spróbowała około 150mg w dzień spodobało się jej, ale nie powtórzyła tripu nocą, do czego bardzo ją zachęcam. Drugi kumpel lubi Dexa, spróbował i w dzień, i w nocy, i szczerze pisząc to zazdroszczę mu tripa (jeśli był taki jak opowiadał). Trzecie z kolei podejście to : "fajna rzecz, jedną paczką ujebę się
lepiej niż kilkoma browarami". I takie podejście mi się nie podoba, ale cóż, może jeszcze pozna prawdziwy urok tej substancji.
A więc piszcie, dorzucam ankietę (pardon, sondę, hiehie).
1. przesiadził z dawką i miał oobe ;/ przestraszył sie strasznie.. juz raczej nigdy nie weznie :D
2. jest neutralny ... mowi ze raz an jakis czas moze sobie zjesc dexa
3. zjadł mało.. ale nie spodobała mu sie faza...
Pozdro :)
i namówiłem jednego i nie w stylu jedz aco fajna bania bo to zenada ze az nie wypada ale wyjasniłem co i jak działa i przyjelismy po 15 tabl paczka na bułe jechalismy na wycieczke nie mogłem pozwolic na wiecej nie wyobrazam sobie chodzenia na 2<3<4 platou chodzic po lesie z wychowawczynia i zapitka browarkiem zanim weszlismy dobrze w las zaczeła sie euforia ogolnie rozmowy w klimacie z ziomkiem reszta klasy izolacja i do konca wycieczki trwały niezapomniane wrażenia było miło bardzo miło a mój kompan tez zle nie wspomina wycieczki i mysle ze przyjmie jeszcze raz za jakis czas swoją droga czas na mały offtop xD
na poczatku mialo byc samo palenie 6 osob sie składalismy na 3 g ale nie wyszło lipa wszyscy chca brac hajs a ja stop smartszop nadzieja wrociła wpadamy zamkniete lipa wszyscy wzieli kase a ja demonicznym wzrokiem popatrzałem na kumpla F ipowiedziałem nie bierz kasy mam plan i w drodze do apteki wszystko wyjaniłem potem monopol bronx 2x i konsumpca jazda na miejsce autobusem i zbiorka była 9 zaczeło wchodzic i trwało do 3 tek ten piekny stan a zjazd na deksie z toru saneczkowego MISTRZOSTWO jak wygary czempiona
Raz zaklikałam do kolegi, który miał w opisie Acodin!. Okazało się, że nie bardzo się orientował, myślał, że to działa jak amfetamina... Więc wysłałam mu artykuł z Hyperreala :)
Po dzisiejszym robię przerwę
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.