w pojawila sie nowa mieszanka do palenia - "Naturalne kompozycje ziolowe 1,5g" tez ciekawy produkt;)
za
cholera nacisnalem przypadkowo enter;p
...zas jest nowosc - nu nu snuff , i naturalne ekstrakty ziol w tabletkach - Road Runner Super;)
A co do Nu Nu Snuff jest tabaka z tytoniu Machorki zawierajaca nikotyne takze nic ciekawego. Lepiej kupic zwykla tabake w kiosku
Janusz Korwin-Mikke kandydat na prezydenta RP
w shamansopie pojawila sie nowa mieszanka do palenia - "Naturalne kompozycje ziolowe 1,5g" tez ciekawy produkt;)
to dostałam próbkę 0,5g, dokładnie Zestaw 1 z Althea officinalis.
Powiem szczerze, że miło się zaskoczyłam. Dużo nie trzeba aby poczuć ciekawy efekt, nie gryzie w gardło, ma delikatny przyjemny smak i prawie w ogule nie suszy po tym. A Marshmallow powoduje że całość świetnie nabija się do lufki. Nie wiem jak ten 2 zestaw ale z tego co mi powiedzieli jest w nim extrakt x 15 Leonurus sibiricus.
Czy mogę polecić? Jak najbardziej. Osobiście jestem zadowolona. Swoją drogą MO również jakies naturalne mieszanki wprowadził.
Czekam na opis dzialania tych kapsulek. Jestem ciekawy jak to dziala.
Janusz Korwin-Mikke kandydat na prezydenta RP
A możesz powiedzieć ile mniejwiecej mg spaliłaś i dokładniej jakie były efekty oraz ile się utrzymywały ?
Extrakt z damiany który jest fajnie "zlepia" całość także nie ma problemu z nabijaniem.
Dodam że zasypianie było bardzo przyjemne a ile snów miałam to do teraz doliczyć się nie mogę:)
Śmiało mogę polecić.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".