jon pisze: waliłem szkło mida z metkatem i było przepięknie
Na szczęscie przeprowadziłem śledztwo i wiem przynajmniej co robiłem, nie naodpierdalałem żadnej maniany(no może poza tym, że dzwoniłem do kumpla o 2 w nocy żeby mi gieta Mj sprzedał :-p ), nie wywnętrzałem się nikomu, żadnego mordo bicia czyli luz
Gargamel pisze: Kubeusz, moglbys napisac jak przygotowales tabletki dormicum do podania iv? Starles powloke? W jakiej ilosci wody rozpusciles? Opisz po prostu wszystko jak to przygotowales. Dzieki z gory. Aha, masz maila.
to jest tak jak porównywać malucha do porsche, o ile te rozpuszczone tabsy (zwłaszcza relanium) w ogóle działają.
Ktoś już wcześniej pisał: szkła do pukania, a tabletki do jedzenia. i miał rację.
Wy mnie tylko upewniliście. Dzięki.
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
1.Czym najlepiej zetrzec powloke z tabletek dormicum? Spirytus salicylowy/spozywczy? Czy mozna zeskrobac skalpleme/ostrym nozem np.?
2.Jak dawka midazolamu iv bedzie odpowiednia dla osoby z duza/bardzo duza tolerancja na benzodiazepiny?
3.Ile ziarenek kwasku dodac do 2x15mg dormicum rozpuszczonego w 5ml wody?
2. mnie 1 amp (5 mg) do noda doprowadzila hehhe, bez tolerki na benzo. ja bym na Twoim miejscu dał połówkę tabletki 15 mg na początek, potem dorzucisz jak będzie za słabo. i b. ważne - musisz podawać powoli, bo się udusisz! mida siada mocno na ośrodek oddechowy.
3. szczyptę :-)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.