Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
Czy preparaty z Sertralina pomogly Ci w leczeniu twoich zaburzen?
Tak, bardzo pozytywnie
361
36%
Tak, ale mialem przy niej problemy
329
33%
Nie, to straszny syf, opoznia orgazm!
129
13%
Nie, nie dziala.
193
19%

Liczba głosów: 1012

ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sertralinekk »
Jeżeli ktoś miałby do oddania coś z sertralinką to chętnie przyjmę (mój e-mail omega2765@gmail.com)
Najlepiej tabsy 100mg chociaż 50-tki też mogą być.

Oferują sowitą, lub bardzo sowitą zapłatę (zależnie od tego ile i co), gdyż z pewnych przyczyn nie mam możliwości załatwienia tego tak jak część forumowiczów, a jestem w trakcie kuracji.
Pozdrawiam.
  • 159 / 2 / 0
na zwykle antydepresanty, baclofen itp... lightowe sa zagraniczne apteki gdzie bez recki za okolo £10-15 kupisz 100mg opakowanie (pamietam ze wellbrutin /ZYBAN/ kosztuje dokladnie £10.30 bo sprawdzalem kumplowi) ...

wiec nie wiem ile za zyban w prl gentryk oczywiscie ale pewnie tez z 50zl wiec latwiej jak wpadnie do domu do skrzynki i nawet nie trzeba sie tlumaczyc jakiemus konowalowi ...chodzic lub co gorsza jezdzic gdzies ... a jak ktos jeszcze placi za psychola to juz wogole lepiej od razu do apteki internetowej ;) ... kupowalem wiele razy i nigdy nie mialem "walka" czy jakis "podejrzanych" lekow - zawsze dochodzily elegancko jak zamowione z dluga data ... te tensze czesto z arabskich krajow wysylane i nawet orginaly - nie walki ... czasem mozna tanio kupic...
niestety benzosow, tramali itp. lepciejszych wynalazkow juz tam nie maja .... ktos wie skad mozna zdobyc nie duzo opakowanie no max 3 paki xanaxu bez recki z pewnego zrodelka za rozsadna cene ?
Ostatnio zmieniony 12 września 2009 przez ooo the second, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 341 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: F22 Raptor »
qiuru18 pisze:

Jak bym miała za frico wszystko to poszukał bym silnego iMAO A
Obojniak ? :P
Polecam & Pozdrawiam
  • 159 / 2 / 0
a czemu akurat iMaoA ?
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
Obojniak ? :P
Nie Dyslektyk............ :nuts:

F22 Raptor nie ma jak to wnieść coś przydatnego do tematu :zzz:

Tak tanio to widzę też nie jest liczą na polskie £10 to ~około pięć dych ,ale Zyban w polsce jakieś 170pln
pracując tam to się nawet tego nie liczy....a można wiedzieć przy czym tam pracujesz ?

ps.Jak to jest z tym bupropionem czuć wyraźnie jego działanie czy tak dość subtelnie działa
a czemu akurat iMaoA ?
Bo tylko do takiego doczytałem....a nieodwracalnych raczej w polsce nie ma ....ale jak tam są to nawet lepiej można wybrac
Ostatnio zmieniony 12 września 2009 przez qiuru18, łącznie zmieniany 1 raz.
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 159 / 2 / 0
qiuru18 pisze:
....a można wiedzieć przy czym tam pracujesz ?
to do mnie ? ... jesli tak to mozna :D pracuje nad depresja, fobia spoleczna, lekiem ogolnym jakos tak mniej/wiecej :D
  • 693 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: aree1987 »
zyban= wellbutrin w pl 40zł ponad
we were born to suffer, and glory in our pain, each dream has jaws to crush us..

again and again
  • 341 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: F22 Raptor »
tak się zastanawiam na co ty qiuru18 w ogóle chorujesz .. Nie wydajesz mi się jakoś zbyt zpecjalnie "chory" ? Pewność siebie to ty raczej masz, wniskując po niektórych odpowiedzach do moich postów .. W sumie to życze Ci abyś Czym prędzej "wyzdrowiał" i spier... [dokończ sam] ;]

Tak w sumie szkoda, że coraz mniej jest ludzi z którymi można by było sobie normalnie podyskutować ..
Polecam & Pozdrawiam
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
Bo Ja do końca nie jestem chory ale całkiem zdrowy tez nie ...bo wiadomo nikt szczęśliwy po tego typu stronach nie chodzi
Przynajmniej taki plus tego że przestałem ćpać jakoś nie ciągnie mnie do tego bo wcześniej jedynie cieszyłem się faktem że przyjdzie weekend i znów coś zaćpam i tak do następnego ,a reszta mnie nie interesowała

ps. czy mi się coś pogubiło czy nie ma wątka >antydepresanty-nazwa,dawka,ocena ?
bo nie mogę znaleźć
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Userd
wenlafeksyna (efectin) ma mniej skutków ubocznych jeśli chodzi o libido. Wydaje mi się ze jest to najlepszy antydepresant dla kogoś kto ma "popsutą" głowę waleniem tramalu i benzosów. Jeśli jesteś wrażliwy na działanie antydepresantów to jedna kapsułka 75mg powinna wystarczyć.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.