...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
Czy kupa kasy sprawiłaby ze przestałbyś ćpac?
Tak - Mialbym "narzędzia" żeby ogarnąć swoje życie, odciąć się od przeszłości
19
5%
Tak - Choć wymagało by to także niesamowitego wysyłku aby sie powstrzymywać
10
3%
Nie - Z dragami jest jak z jazda na rowerze - tego "smaku" sie nie zapomina
82
22%
Pewnie bym ćpał ale mniej i miał możliwość życia na tyle zdrowo że konsekwencje były by znikome
56
15%
Ćpałbym do oporu aż by mi sie skończyła kasa na koks i dziwki a potem zgon
148
40%
Nie wiem - Tylko życie może dać odpoweidź
53
14%

Liczba głosów: 368

ODPOWIEDZ
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
Waszmośdzierz pisze:
tryptaminy
chodzi ci o rc z zagranicy? to jest wg mnie tanie i trudnozdobywalne :-P
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / / 0
tanie? oczywiście, podobnie jak 100 mercedesów po cenie hurtowej... ale nie mówimy o cenie za dawkę tylko o kosztach zamówienia ilości, poniżej której żadne szanujące się laboratorium Ci nie sprzeda

trudnodostępne?
Uwaga! Użytkownik Waszmośdzierz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: misterfister »
nie wiem,ja nie rozumiem.
pale trawe tyle lat,że nie pamiętam ;)
dopalacze ścierwo i jakieś pillsy,od czasu do czasu,jak mam czas i pieniądze na to (zbędne),a jeżeli przećpam już za dużo,to nie ćpam więcej przez dłuższy czas.jakoś mi to nie przeszkadza w życiu.
trawy wogóle ostatnio nie pale,bo mam dużo pracy i długów(ale nie przez używki) .. częściej mam ochotę wyjść sobie do klubu na piwko,niż na zapalenie.a dłużej pale niż piję.
sami sobie szukacie problemów.sam pisałeś,że to twoja odskocznia-to znajdź sobie inną.nieważne co to będzie i tak uzależnisz się od tego :D bo będzie sprawiać ci przyjemność.
Uwaga! Użytkownik misterfister nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Jakbym miał naprawdę dużo hajsu, to bym na okrągło jadł psychedeliki i ciągle próbował czegoś nowego. Może jakbyś się przerzucił na psychodeliki, po jakimś czasie byłoby lepiej? Może wyrwałyby Cię z kratomu, a już z nimi... nie wyobrażam sobie, żeby się ktoś jakkolwiek uzależnił, pomijając to, że można je brać, bo się je lubi. Ich działanie samo uczy, że w każdej chwili można przestać.
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
tyeraz nadmiar kasy bym spozytkowala inaczej.

kiedys gdy nalog mialam wysoko rozwiniety cpalabym dalej nie martwiac sie o to ze mnoze nie starczyc na nastepny dzien.dlugo bym pewnie nie pozyla
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 86 / / 0
Liczac, ze zadni haters mnie nie dopadna tym razem ;) powiem Wam z doswiadczenia ze pieniadze w ilosciach wiekszych niz przecietne nie maja najmniejszego zwiazku z braniem substancji czy byciem uzaleznionym. Daja za to mozliwosc miec dostep do najlepszych --> najczystszych substancji wiec choc tyle dobrze :)
latajacy holender to ja
http://www.youtube.com/watch?v=GrlXBGU14EQ

wybaczcie brak polskich znakow ale od lat mieszkam za granica i nie mam polskojezycznego komputera, a i przepraszam za moj polski, nie uzywam go na co dzien od lat i nie bic jak bede prosil o wytlumaczenie jakichs zwrotow etc.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Przypomina mi się historia jednego z muzyków który pożyczył pieniądze od banku na rzekomy podjaz do garażu a w szystko poszło w koks i here hehe
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
ja teraz "pożytkuję" kasę na wczasy na prywatnym detoxie. co by nie gadać ile mialem wydawałem na towar. miałem czasem b.dużo. za detox zapłaciła mi siostra, bo jestem teraz goły, ale na pewno nie wesoły. splace jej pożyczkę. jak zaś nie .poplyne za bardzo
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 32 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mpfreex »
Każdy syf wciąga w takie samo bagno jeśli nie znajdzie sie umiaru miedzy "rekreacją" a "potrzebą". Niestety człowiek jest bardzo słaby i kasa szybko się rozchodzi...
Uwaga! Użytkownik mpfreex nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: adios amigos »
dla mnie pieniądze nie są problemem. Wiem jedno im więcej kasy, tym więcej dragów. To jest taki prosty wykres, jedno jest uzależnione od drugiego. Jak się nie ma kasy to po prostu ćpa się jakiś tani syf, jak jest to wpierdala się jak w las vegas parano... w gruncie rzeczy chodzi o przyjemność, każdy ma taką na jaką go stać.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.