Używając zimną wode otrzymamy czystszy ekstrakt lecz mniejszy ilośćiowo niż w porównaniu z eks. alkowym.
w676759838 pisze:Też paliłem to gówno i nic.Bez robienia ekstraktu się nie obejdzie.
wild dagga działa palona w dużych ilościach. Polecam silny ekstrakt- tu już nie ma mowy o placebo. Czuć efekt lekkiego upalenia, śmiechawę, dobry nastrój.[/quote]
Swego czasu na ss był ciekawy ekstrakt. Wspominam do dziś jego mixy-tak jak piszecie, śmiechawa, świetny nastrój, duża ilość optymizmu którym zaraża się innych.
Szkoda że wild dagga jest już nieosiągalna.
W przypadku liście efekty są znikome, tylko ekstrakcja.
Palone kwiaty są ciekawszym rozwiązaniem.
jakcha pisze:Szkoda że Wild Dagga jest już nieosiągalna.
W przypadku liście efekty są znikome, tylko ekstrakcja.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
jakcha pisze: Szkoda że Wild Dagga jest już nieosiągalna.
Można powiedzieć ,że przy tych roślinach Krokodil to nic ,dają mega euforie,rozkosz ogólnie bardziej uzależniają od heroiny,a jeśli chodzi o toksyczność to nic bardziej nie niszczy organizmu już od jednego zażycia mogą być poważne problemy zdrowotne i nikt nie przeżyje dłużej niz rok przy regularnym zażywaniu ;-)
Nie dość, że palone kwiaty mają bardzo przyjemne działanie, to roślina produkuje wielkie ilości słodziutkiego nektaru. Przy każdej zebranej sztuce można spić malutką kropelkę ambrozji ^_^
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.