- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Psychodela występuje taka naturalna, ninna niź przy typowych tryptaminach, bardziej w strone chilującej psychodeli w stylu kanabinoidów. Jednak dziłamnie klonów jest wyraźne - zaburzenia błędnika, mniejsze zahcamwania psychiczne ird.
W sumie ttrzyma mnie już takie ujebanie około 1-5 godziny, i przyznaję, śe jest całkiem p0rzyjemnie. :0(
też w łódzkim jadłem ostatnio papiera i faktycznie dziwny był - po calaku (i 2óch lata przerwy!) miałem kawałek takiej ciężkawej jazdy podszytej niepokojem a ponadto poszedłem spać po 8miu godzinach.
przepierdolenie silna empatia mi się włączyła, tylko ktoś się uśmiechnął, ja od razu odczuwałem radość. natomiast krzywe jazdy ludzi (kłótnie, krzyki) odczuwałem chyba 10cio krotnie bardziej niż oni. trochę wizuali (przedmioty się poruszały, rozmywały), ładne niebo i ni ch... w ciemności nic nie widziałem, a po LSD tak nie miałem.
nigdy nie brałem dragonfly, ale z opisów z forum wynika, że to może być właśnie to. (zastanawiam się czy to nie jakieś imao, bo biore ssri i nie chciałbym mieć jakiejś zapaści.
jakbym nie dojadł jeszcze 8miu druidów po 2h, to bym miał naprawdę zjebaną jazdę - już przeginają z tymi papsami deale. bym go pozwał chuja, jakby było legalne :F
pozdro i sorry za offtop. temat mnie zaciekawił :)
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?