Gargamel pisze: Przeciez wiekszosc co sprobowala jest mniej lub bardziej wjebana i prawdopodobnie bedzie brala do konca zycia. Naprawde nie zalujecie zmarnowanego zycia?
x = x
Czy uzależnienie od hery musi być dużo gorsze niż to od kody (i czy w ogóle jest gorsze)? I to i to będę brał do końca życia, a hera wychodzi taniej. Poza tym nie pasjonuje mnie upierdalanie się do nieprzytomności; kodę biorę, żeby przyjemnie funkcjonować.
Pytam, bo mnie post jacoka zastanowił (pisał, że lepiej się czuje będąc uzależnionym od hery).
titi pisze: Głupie pytanie mam.
Czy uzależnienie od hery musi być dużo gorsze niż to od kody (i czy w ogóle jest gorsze)? I to i to będę brał do końca życia, a hera wychodzi taniej. Poza tym nie pasjonuje mnie upierdalanie się do nieprzytomności; kodę biorę, żeby przyjemnie funkcjonować.
Pytam, bo mnie post jacoka zastanowił (pisał, że lepiej się czuje będąc uzależnionym od hery).
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
A poza tym, to jak pojedynek z godnym przeciwnikiem. Wolę dostać w dupę od Królowej, niż dzieciaczka z apteki. Howgh.
Hurra, diese Welt geht unter
A co do kontroli ciągów to jak najbardziej niema z tym żadnego problemu ja już naginam x lat, chociaż ostatnio trochę się boję wyjsć bo to już 6 miesiąc a nie mogę wziąść w tej chwili urlopu żeby przeleżeć ze trzy dni. Może we wrześniu zrobie sobie przerwe i zobaczymy
jasne, że bym spróbowałl.
[...]
więc tak ale nie ]
i weź się z gościem dogadaj.
tehacek pisze:spinek pisze: jasne, że bym spróbowałl.
[...]
więc tak ale nie ]
i weź się z gościem dogadaj.
pozdro
albo mówiąc inaczej z całego posta nic nie wynika.
wziąłbyś, czy nie?:)
powiem zwięźlej gdybym nie miał tyle do stracenia TAK WZIĄŁBYM i pewnie zesrałbym się ze szczęścia
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.