...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Tramal+benzo , można uniknąć ataku padaczkowego po tramalu więc jest duży plusik.
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hiuui »
Po 2 letnim braniu Clonazepamu od poczatkowej dawki 2 a na 14 mg dziennie kończąc w szpitalu przez miesiąc dawki są zmiejszane a ładują w ciebie ostro depakine trileptal i tym podobne przeciwpadaczkowe. ja mialem 3 jednoczesnie.
Uwaga! Użytkownik hiuui nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Deixem pisze:
Tramal+benzo , można uniknąć ataku padaczkowego po tramalu więc jest duży plusik.
benzo tłumi działanie tramadolu tak że faza znacznie się różni w/g mnie, choć przyznam iż najlepiej naćpanym byłem po 2 g chińskiego tramadolu w proszku i temazepamie :mellow: było po prostu przemiło, leżałem w fotelu i śmiałem się do monitora, a to tylko raz a zazwyczaj jest gorzej. Denerwuje mnie jednak ta psychoza że w każdym momencie mogę upaść i przypierdolić głową np w ścianę
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.