Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Od jutra rzucam.
Przypuszczając, że mam słabe serce ( nie wiem jakie choroby mogą mi dokuczać ) i będę napierdalać kota iv oczywiście- mam jakieś szanse żeby chociaż trochę poćpać i pobawić się zanim umrę?
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
jon pisze: aspirynka i beta-bloker myszko. na pewno mniej wjeżdża na serducho niż spid czy inne gówno.
Beta blokery jak najbardziej z kotem. Bez porownania lzejsza faza.
co do kota to jak najbardziej ryje serduszko,ale większość chyba nie bawi się w ćpanie tego gówna z 4300mg pseudoefki dobowo,a ja póki co żyję
Ludziska uważajcie z tym !
Najśmieszniejsze jest to że w takich ośrodkach terapeuci, psychiatrzy i lekarze określają ich mianem "uzależnionych od efedryny" nie zgłębiając się w temacie co to jest metylokatynon i z czego to się robi . Rozmawiałem nawet z takim lekarzem na temat zatrucia manganem ale on oczywiście wie lepiej i że takie są skutki ćpania <_<
szkoda gadać
Głównym problemem jest raczej zaniedbanie i brak sterylności, jak ktoś ściśnieniowany robi kota na szybko i huka niesterylny żurek zużytą igłą w dodatku ciągiem to sam sobie zrobił kuku.
pozdro
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.