Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 77 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Good »
feta to gowno nad gowna ale ciagnie do niej tez tak mam moge niecpac miech i wiecej ale zawsze predzej czy pozniej nachodzi mnie ochota poczuc ten stan i biore ale ju8z nie tak jak kiedy unikam ciagow jak sobie walne to potem sie znowu na jakis czas zniechece do tego bo wiem ze tak nie mozna dlugo najlepiej by bylo w ogole nic,ale jak znowu zapomne to chce to sobie przipomniec.
Uwaga! Użytkownik Good nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gnój »
można długo,trzeba.
Uwaga! Użytkownik gnój nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: haszyszowa »
wlasnie dlatego tak trudno przestac brac jak ktos cpa codziennie. bo trudno przyzwyczaic sie do beznadziejnej nudnej codziennosci..
Uwaga! Użytkownik haszyszowa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
depresja przy odstawieniu czegokolwiek to dla mnie zadna nowosc. najlepiej znalezc sobie jakies zajecie ktore calkowicie nas pochlonie wtedy przynajmneij nie myslisz o cpaniu czy to praca rower sex/dziewczyna czy ksiazki zawsze bedzie latwiej ;)
antydepresanty to tez chyba nie najgorszy pomysl...
  • 161 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: piotroszka »
antydepresanty to jaknajbardziej zły pomysł, podczas gdy próbujesz odzwyczaic twój organizm i umysł od jednej używki, biorąc antydepr. przyzwyczjasz go do innej.Prawda jest taka że należy to odpkutowac, i znieśc na tzreźwo. To normalna kolei rzeczy w zamian za zajebiste uczucie które miałeś biorąc władka musisz to odpokutowac i pocierpiec po odstawieniu, depresanty skąplikują tylko sprawe, pomogą tymczasowo a potem bedziesz mial dwa problemy władek i antydepresanty.
  • 37 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Marichuanaa »
%-D %-D Twoje receptory wydzielające dopaminę trochę sie przydkały. Nie dostają już tak silnych impulsów z wrażeń i emocji jak kiedyś.. A walenie fety co drugi dzien to najgorsza huśtawka nastrojowa jaką mozna sobie wyobrazic. posypane juz, rolujesz stefana patrzysz... serce zaczyna bić szybciej.. myślisz kurwa znowu.. następna jebana krecha, myslisz moze ta pokopie... ciach. :diabolic: kurwa jakie to jest gówno. daj wode daj wode ;) czekasz a tu masarnia podjeżdża.. troszke fajnie.. na początku.. po podniecenie jeszcze działa.. dwie godziny i brzuch boli, zamułka, porycia, trzaski. Pikawa napierdala jak pojebana. kładziesz sie do łóżka, czujesz sie zjebany ale ni w huj nie możesz zasnac.. KURWA KURWA KURWA ! :wall: Pot sie leje.. w bani jakieś czeskie chore filmy,,, Komedia.. cośtam cośtam.. SIC!

Jebana feta...

Wole palić tłoki ;) też zamułka ale zlotu i takich poryć ni ma. :gun: :gun: :gun:
Uwaga! Użytkownik Marichuanaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BadCat »
chyba to zły dział ale jestem nowa i jeszcze niezbyt się tu orjentuje:( mam takie pytanie jak brałam pierwszy raz amfe to nie było takiego efektu jaki podobno powinien być tylko głowa mnie bolała, nie mogłam oddychać, było mi niedobrze i nie mogłam się ruszyć czułam się jak kamień. oczywiscie nie spałam cała noc ale jak wstałam z łóżka to zemdlałam i nie słyszalam przez chwilę. cały dzień było mi słabo i nie mogłam nic jeść, byłam blada jak trup:( dlaczego miałam takie objawy i czy mogę to brać?
Uwaga! Użytkownik BadCat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 467 / 4 / 0
mozesz tylko jak dlugo, zajmij sie lepiej zielskiem w ostatecznosci sporadyczie kodeina ale pojebaj stymulanty bo cie wyniszcza :-/ w przypadku scierwa to prawda zazywasz przegrywasz, bo powoduje nie do konca odwracalne porycie a z dna spowodowanego np heroina mozna sie zawsze odbic :retarded:
ale to moje zdanie :-D
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BadCat »
wiem że wyniszczą tylko chodzi o to dlaczego tak źle podziałało i czy takj będzie zawsze czy tylko za pierwszym razem?

wogóle nie mam doświadczenia:( czytam to forum ale i tak wielu rzeczy nie rozumiem a inni się denerwują jak sie kilka osób pyta o to samo:/ co do kodeiny to wogóle nie mam pojęcia co to:(
Uwaga! Użytkownik BadCat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Good »
jak na ciebie to tak zle dziala to nie bierz tego gowna w ogole,bo nie warto tym bardziej ze na ciebie to nie dziala,chociarz ja nie wiem jak dobry proch moze nie dzialac ale moze przez to latwiej z tym skonczysz i juz po to nie siegniesz nigdy.na pewno ktos co ci to sprzedawal to cie wyciulal niezle i zamiast amfy mailas sode oczyszczona plus troche gorzkeiego gowna i moze jakis psychotropek prawdziwej amfetaminy to tam bylo pewno nie wiecej jak 10%.hehe,tak to jest jak sie chce cos brac a gowno sie o tym wie i ma sie gowno a nie dobre znajomosci ktore w tym biznesie sa najwazniejsze zeby walowanym nie byc,moim zdaniem daj sobie spokuj bo cie ciulaja na prochu bezlitosnie,moze sie zniechcecisz zawczasu.
Uwaga! Użytkownik Good nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.