Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ptakowaa pisze:Jeśli się bierze spore dawki to nagle "nie jeść przez 2 miesiące" jest trochę.............. dziwne.pol90 pisze: Mam takie pytanie jak bezboleśnie zmiejszyć sobie tolerancje na benzodiazepiny, bo słyszłem o takim sposobie, że nie jeść ich przez 2 miesiące, ale jest jakiś lepszy sposób i szybszy na to aby tego dokonać.
IMO:
1. Recka na SSRI.
2. Schodzenie powolne przy wspomaganiu SSRI.
Przy tym daje radę zejść do zera.
Tylko trzeba trafić na odpowiedni lek.
No i wszystko w zależności ile się jadło, jak długo, jakie dawki.
Do dobrego lekarza polecam iść.
@Deixem
Fajny avatar, lol. Lubie ten serial, znaczy sie "Dr. House'a". Pojebane to jest niezle, hehe.
Neuropleptyki nie pomogą , nie jadłeś benzo bo nie miałeś dostepu w ośrodku...
Przeżyłem, ale nie jestem pewien czy sobie coś z mózgiem nie porobiłem.
"Zauważyłem że wystarczy mi 270mg dekstrometorfanu i mam piękne jazdy trwające 2,3 dni. Nawet sam dekstrometorfan wyklucza branie tych antydepresantów, neuroleptyków no i też efedryny, którą też lubię na odmulenie od czasu do czasu. Oczywiście z dala od deksa!Bo to kaplica cmentarna."
Po kilku linijkach
"Lubie nie standartowe antydepresanty, takie jak TRAMAL, lub deksa, i to z głową żeby już nie wpaść w następne bagno"
Co to za bełkot wogole :D
dr.Kubeusz pisze: ciekaw jestem czy teraz, gdy odstawiłem całkowicie alkohol moja tolerancja na benzodiazepiny choć trochę zmaleje?? Mam b dużą tolerancję na alkohol i sporą na bdz. Rad byłbym gdyby abstynencja od alk zaowocowała lepszym działaniem benzosków.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.