Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Okrągła główka, kolanko gwarancją sukcesu ;]
Dzisiaj przechadzalem sie dzialeczkami i znalazlem taki o to maczek (wyglada troche na stary?):
http://img199.imageshack.us/i/dsc00003y.jpg/
Nie mial zadnych kwiatow, tylko takie dlugie na 1,5 metra makowki, w srodku maczek niepodobny do tego sklepowego, mniejszy i brazowy jakby:P
tnx za odp :)
[A cóż to za mak?]
[A cóż to za mak?]
oazaspokoju pisze: mak dobry, ale się spóźniłeś.
[A cóż to za mak?]
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
Mak oczywiście dobry, jak najbardziej nadaje się do spożycia.
Najlepiej zrób makiware. Weź garść suszu, wrzuć do garnka. Zalej niewielką ilością wody i gotuj przez 10-15min. Następnie przelej przez sitko do szklanki i wypij. Smacznego
KiKi(R) pisze: Pewnie tylko teoretyzuje, a w rzeczywistości nigdy nie widział maku lekarskiego. Prezesy tak mają...
Mak oczywiście dobry, jak najbardziej nadaje się do spożycia.
Najlepiej zrób makiware. Weź garść suszu, wrzuć do garnka. Zalej niewielką ilością wody i gotuj przez 10-15min. Następnie przelej przez sitko do szklanki i wypij. Smacznego
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.