Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 191 / 1 / 0
We Wrocławiu jest.
Tam zawsze kurwa jest %-D.

Brałn, odpał (różnej jakości..), kiedyś i białą szło dostać (nie wiem jak teraz).
+ majka, nieraz bupra itp.
~
Uwaga! Użytkownik Faithless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 437 / 20 / 0
Faithless pisze:
We Wrocławiu jest.
Tam zawsze kurwa jest %-D.

Brałn, odpał (różnej jakości..), kiedyś i białą szło dostać (nie wiem jak teraz).
+ majka, nieraz bupra itp.
~
Tylko ciekawe kurwa gdzie. Wszyscy tylko wielkie oczy robią. Chyba się w złym towarzystwie obracam...
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 100 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Władek »
Masz rację, obracasz się w złym towarzystwie. Różne rzeczy można robić, ale nie wiedzieć gdzie jest hel to już przesada :-D
  • 36 / 1 / 0
Te hm legendy o wrocławskim dworcu to prawda? Bo kumpel ostatnio był i mówił, że tak orientacyjnie się żula spytał gdzie tu można coś dostać, no to powiedział mu gdzie stoją, poszedł i było tak jak mówił żul, z tymże dalej kumpel kroku nie zrobił :)
http://www.youtube.com/watch?v=wAhwySvCOPs
http://www.youtube.com/watch?v=Ds9JN1XaBRA

" Taka iluzja pomaga opadać emocjom. "
  • 1384 / 13 / 0
niewiem ludzie jakos wasze forum zyje tu najlepiej mieszane mam uczucia czytajac to
wrecz bardzo mieszane przyznam ze nigdy po hel nie siegnalem jednak zdarzalo i sie kilkukrotnie siegnac po M. jednaknie wiem jakos niewiele czerpalem z tego przyjemnosci-zwlaszcza przy tramalu moze cos bylo nie tak jak to wlasciwie jest?przyznam ze po dobrej M stosowanej w leczeniu szpitalnym mialem lekka"lewitacje"obrazek zwolnil zrobilo sie cieplo-ale tez rzygalem jak kot-czy to normalne??
  • 47 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kruczoN »
legeny o wroclawskim dworcu? szczerze watpie ale okolice dworce juz predzej mozna by wypatrzyc jakiegos cpuna. moze by ci dal jakies info
  • 3449 / 121 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
Kręci się tam kilo ćpunów, ostatnio przy głównym wejściu uświadczyłem niedużą grupę ze 3 osoby, oni są dość łatwo rozpoznawalni
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zourbie »
Słyszałem że wrocław głowny to najbardziej heroinowy dworzec w polsce. Mnóstwo osob mi mówiło że pełno tam cpunow zwłaszcza przy fontannie. Sam też to zauważyłem, kiedyś było tam na przeciwko kina dworcowego stacjonarne miejsce wymiany igieł. Sam dworzec jest zajebisty ma niesamowity klimat . Kiedys czytałem opowiesc jakiejs dziewczyny (mlodocianej cpunki) która szukala tam swojego chłopaka tez cpuna no i znalazła a potem weszli na jakies kraty które są nad jednym z peronow gdzie wszyscy grzali i tam po raz pierwszy dala here po kablach.Wciągająca i interesująca historia jak znajde dam linka
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Tez to czytalem. Na koncu gosc sie przekrecil. Wydaj mi sie ze byla to jedna z tych historyjek pod tytulem "Nie bierz narkotykow bo umrzesz"
America's C.R.E.A.M. team
  • 459 / 3 / 0
Jak jest ostatnio na Górnym Śląsku z braunem(cukier)? Pamiętam , że pare miesięcy temu Gum@ pisał że tylko kompot, a teraz?
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.