Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
plastra 50 moge sam zapakowac i bedzie dobze tyle ze nie mieszam go z clonem w szkle
bo synergia z klonem nie koniecznie dobze robi w tym pzypadku i dawce
mida lepsze he he
plaster 50 to na poczatek jak nie masz tolerki 4 srednie strzaly
2 dobre
1 swietnyyyyyy
a chinka to nie hera dobrej jakosci to zajebist opiat piekny kurwa mocny i cieply
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
ej stary ale jak robisz ekstrakcje z plastra? najpierw spirytus na pol godzinki, potem woda do iniekcji i kwasek? mysle ze wiekszosc osob po puknieciu 1/4 takiego plastra by zeszla, moze lepiej nie pisac takich rzeczy... ze szkla ile walisz zazwyczaj?
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
prawda jest taka, że z plastra gówno wyciągniesz.
poklepie, mocno, a jak, ale i tak są to śmieszne ilośći.
szkło panowie i panie, szkło.
  • 1406 / 143 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
china white= 3-metylofentanyl
bardzo silny analog fentanylu i o czasie działania do 72 godz. faktem jest, ze określenie to jest nagminnie mylone i używane do określania białej heroiny. raz w życiu miałem do czynienia z prawdziwym 3-metylofentanylem. i naprawde warto było mieć dany ten jeden raz
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
On Wie CO MOWI
W A R T O
greenz (offline) Wczoraj, 08:46
ej stary ale jak robisz ekstrakcje z plastra? najpierw spirytus na pol godzinki, potem woda do iniekcji i kwasek? mysle ze wiekszosc osob po puknieciu 1/4 takiego plastra by zeszla, moze lepiej nie pisac takich rzeczy... ze szkla ile walisz zazwyczaj?
czytasz nie uwaznie przepis ..hym szumna nazwa jest na forum
a poczytales wontek z bupra i plasterki ci sie pomerdaly
generalnie ta metoda dasz rade

<gdzie sie podzialy tamte zelowki z poprzednich lat >[ external image ]

nie ekstrachuj sam fent to silna substancja grozna i niebezpieczna POWAZNIE
z jakiegos powodu wypisywan na ruzowa recke ..<N1 i wszysko jasne ale nie dla wszystkich>

lista prepaaratow zawierajcych fenta
Durogesic
FentaHexal 25
FentaHexal 50
FentaHexal 75
FentaHexal 100
Fentanyl
Fentanyl-ratiopharm 25 mcg/h
Fentanyl-ratiopharm 50 mcg/h
Fentanyl-ratiopharm 75 mcg/h
Fentanyl-ratiopharm 100 mcg/h
Fentanyl Torrex
Fentanyl TTS.

Fentaratio 25 mcg/h
Fentaratio 50 mcg/h
Fentaratio 75 mcg/h
Fentaratio 100 mcg/h
Fentawin

zalezy jakiego szkla
[ external image ]
takiego to duzo duzo duzo ile masz ...???
plaster ma duzo wiecej pary niz szklo standart jednego nawet niepoczuje niestety kilka jest sens kluc
jesli juz to mix z difko no i mida ch che

tehacek (offline) Wczoraj, 23:46
prawda jest taka, że z plastra gówno wyciągniesz.
poklepie, mocno, a jak, ale i tak są to śmieszne ilośći.
szkło panowie i panie, szkło.
calkowicie sie niezgodze
z plastra wyciagne wszystko
szklo nie daje takiego wejscia jak leko zanieczyszczony plaster <polimerazka>
no ilosc mg w szkle korwwa daj mi karton albo wersje hard

greenz-teoria umarla ja epircznie podchodze do zycia
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 10 / 0
sory ale nie do konca rozumiem co do mnie piszesz :-P
no1 pisze:

czytasz nie uwaznie przepis ..hym szumna nazwa jest na forum
a poczytales wontek z bupra i plasterki ci sie pomerdaly
generalnie ta metoda dasz rade
czyli ta metoda co podalem ekstraktuje sie plastry z bupra, a fenta inaczej? tzn jak?

zalezy jakiego szkla
[img]http]
takiego to duzo duzo duzo ile masz ...???

plaster ma duzo wiecej pary niz szklo standart jednego nawet niepoczuje niestety kilka jest sens kluc
jesli juz to mix z difko no i mida ch che
no to jaka dawka wychodzi ci na jednego strzala? podejrzewam ze masz tolerke i 500mcg ze szkla juz cie nie robi az tak, ale pare osob pisalo ze 200mcg to juz duzo na pierwszy strzal

calkowicie sie niezgodze
z plastra wyciagne wszystko
szklo nie daje takiego wejscia jak leko zanieczyszczony plaster <polimerazka>
no ilosc mg w szkle korwwa daj mi karton albo wersje hard

greenz-teoria umarla ja epircznie podchodze do zycia

no dobra, ale jezeli wszystko wyciagniesz z plastra to z takiego 100mcg/h masz 16,8mg, to powinno byc 100 dawek tak czy nie??
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 143 / 0
kiedys dawałem i do 2 mg fenta dziennie. to były moje 'najlepsze" osiągi. odchorowałem potem przez ponad rok chyba.
narkotyki są niezdrowe
  • 835 / 10 / 0
no ok, ale 1/100 (jedna setna) plastra durogesic 100ug/h to jest dobra dawka na pierwszy raz tak? i w tym co wyekstraktuje bedzie okolo 150mcg fentanylu?
  • 1211 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
1/200 na początek daj, to wyjdzie z 50 mcg, bezpieczna bez tolerki dawka :-p
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 143 / 0
dawke z Durogesic należy policzyć na powierzchnie plastra z proporcji. tego chyba nie muszę pisać, jak sie proporcje liczy. po wyliczeniu otrzymujemy ilość cm kwadratowych, jakie należy odciąć, by miec w nich chciana przez nas dawkę.
bardzo uważajcie na jednostki w jakich wyrażone sa dawki!!!!!!!! tak, by nie pomylić mcg z mg. dawki fentanylu stosowane jednorazowo to 50-100 mcg. bezpieczne. można dać do 150-200, ale tu już nalezy byc bardzo ostrożnym. fentanyl nie wchodzi od razu!!!!!!!!. po jakichs 3 min. nie dokładajcie, bo się Wam wydaje że nie działa. tak najłatwiej przedawkowac!!!!!! on zadziała, tylko z opóźnieniem. potem można ewentualnie dodać. zwróćcie uwage, że dawki stosowane są podane w mcg, a dla całego plastra dawka w nim zawarta w mg. na to bardzo uczulam przy przeliczeniu.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2009 przez oxan, łącznie zmieniany 1 raz.
narkotyki są niezdrowe
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.