ODPOWIEDZ
  • 135 / / 0
Impreza odbędzie się w Lubiążu koło Wrocławia
oficjalna strona www.1408.pl
Wybiera się ktoś?
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: szymus »
W zeszłym roku byłem tam trochę przez przypadek, ale jeszcze przed zakończeniem imprezy wiedziałem, że na stałe zagosci ona w moim kalendarzu.
Będę na bank! :-D :-D :-D
Sleepless psychedelic night...
  • 135 / / 0
Najlepiej brać coś swojego, czy na miejscu się cos wykombinuje?
  • 21 / 1 / 0
Na to pytanie Ci nie odpowiem, ale sytuacja wyglądała następujaco... Jechałem partybusem i po drodze nas nie trzepali, ale jakieś 10 km od Lubiąża, można było doświadczyć takiej ilości psiarni, jakiej jeszcze w życiu nie widziałem. Zatrzymywali głównie samochody osobowe zmierzające do klasztoru. Na bramkach tradycyjnie kontrola każdego kto wchodzi z trzepaniem plecaków plus wybiórcze sprawdzanie rozszerzalności źrenic.
  • 135 / / 0
Aha dzięki ;]
A na jaką scenę czychasz najbardziej?
Ja to większość czasu spędzę przy ostrzejszych rytmach
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Nevermore »
Też się wybieram :D Jade głównie na infected mushroom, a impreza ogólnie godna uwagi.
  • 21 / 1 / 0
Jestem fanem muzyki klubowej w ogóle, więc będę to tu, to tam ;P Najkrócej na scenie hardstyle, najdłużej w "kościele" na minimalach i na dziedzińcu, przy trance. Obawiam się tylko tego, że najciekawsi dla mnie wykonawcy moga grać w tym samym czasie i będzie trzeba wybierać.
  • 135 / / 0
Obawiam się tego samego, trzeba jakoś ogarniać co o której gra i gdzie, boję się, że w trakcie imprezy mogę mieć z tym kłopoty;]
  • 21 / 1 / 0
Trzeba sobie rozplanować wszystko już w domciu.
  • 21 / / 0
Córka Bafometa pisze:
Najlepiej brać coś swojego, czy na miejscu się cos wykombinuje?
powiem ci, że teraz to standard trzepac autobusy. wiesz taka cyna potem w tv, a w rzeczywistości to gówno daje. a w środku cieżko coś załatwić, więc najlepiej brać ze sobą i przejechać na miejsce furą ;)
ale polecam dzien pozniej w czechach summer of love http://www.summeroflove.cz/ a tam jak wiemy jest "legalizacja" :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.