Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Z teflonem nie wiem jak sprawa wygląda, jajka odchodzą ładnie ;-) Testowałeś odparowywanie substancji w takiej formie? Nie trzeba żyletkami skrobać jak ze szkła czy metalu?
Z paleniem K to raczej słaby pomysł, nie dość że rozpalić to do takiej temperatury jest problemem, druga sprawa to smak który wg mnie należy do jednego z ohydniejszych jakie moje trzewia miały nieprzyjemność skosztować, no i najważniejsze, przy dawkach które (wciągając) posłały by mnie natychmiastowo w k dziurę (jakoś dziwnie to w polska język brzmi
humite pisze: Z paleniem K to raczej słaby pomysł, nie dość że rozpalić to do takiej temperatury jest problemem,
Ale i tak uważam że najlepiej jak sobie wolno paruje na np. kaloryferze bo wydaje mi sie, że im szybciej, tym bardziej traci na mocy.
Powiedz czy wiesz jak tą ketamine potraktować żeby była freebase? Zwykłe odparowanie wody wystarczy??
Tutaj dokładne dawkowanie wdłg. erowid.org
do nosowo
Threshold 0.1 mg / lb 10 - 15 mg
Light 0.15 mg / lb 15 - 30 mg
Common 0.3 mg / lb 30 - 75 mg
Strong 0.5 - .75 mg / lb 60 - 125 mg
The K Hole 1 mg / lb 100 - 250 mg
a po co chcesz otrzymywać free base? palić tego imho nie warto.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
freebase to postać zasadowa, zazwyczaj gorzej przyswajalna, a w tym roztworze jest jakaś sól, odparowanie płynu nie sprawi, że przestanie ona solą być, po prostu się sproszkuje.
oczywiście tylko teoretyzuję, ale wydaje mi się, że mogę mieć trochę racji.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).