Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 30 / 1 / 0
waze 91kg, pakowalem od 21:30 co 5-10min 5 tabletek, razem weszlo 30 (tych 15mg) czyli cala jedna paczka, jadlem male co nie co ok.19, później nic; zapijałem sokiem jakims rozpuszczalnym.

wlasnie wybila północ i chciałbym napisac co następuje:
-zero efektów
-pala stoi (podobno po dxm nie takie rzeczy w glowie)
-mam zgage (dxm jest podobno mocno zasadowy)
-zdarza mi sie kaszlnac (sic!)

zaczynam myslec ze jakies placebo w aptece dostalem :nuts: tabletki sa takie malutkie biale?

wg. mnie lipa - albo ja jestem niezniszczalny albo wy sobie cos wkrecacie z tym dexem %-D
Uwaga! Użytkownik fuleren nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
Spokojnie, mnie kiedys wchodzilo ponad 4 godziny, jak juz gdzies napisalam. I kiedy bylam juz swiecie przekonana, ze 'rozeszlo sie po kosciach', to nagle mnie walnelo. Poczekaj jeszcze troche i bez paniki. Jestem pewna, ze zadziala, moze nie tak, jak sobie wyobrazales - bo 30 na 91kg to nie za duzo, ale efekty poczuc powinienes.
(I tak, sa male biale ;p)
  • 30 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fuleren »
ponad 4h? :/ kurde chcialem jutro rano wstac :P
a tak leze i leze, czekam i czekam i az zgłodnialem. wiec dopisuje ze nie mam zadnych problemow zołądkowych. zadnych zmian w źrenicach, czy błędniku. moze troche mnie swedzi ale dawno sie nie mylem to moze dlatego %-D
dzieki za odp
kurcze nie wiem czy czekac czy isc w kime...
Uwaga! Użytkownik fuleren nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 734 / 3 / 0
Czekaj ;)
Nie powiedziane, ze u ciebie tez tyle zajmie, ale moze byc i tak. Zmiany w zrenicach zauwazysz dopiero jak ci sie zaladuje, choc tez nie powiedziane , bo a) mala dawka, b) nie u wszystkich zmiany w zrenicach sa jakos szczegolnie zauwazalne, niektorzy maja ledwie powiekszone, a inni 5cio zlotowki
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
moze nie tak, jak sobie wyobrazales - bo 30 na 91kg to nie za duzo, ale efekty poczuc powinienes.
Też ważę 90kg, zdziwiłabyś się jak mnie robi 300mg.

@grafit
Jeśli nie zadziała w ogóle to walnij z 45 tabsów, koniecznie na pusty żołądek. Spróbuj wspomóc się sokiem z grejfruta (1l soku 100% 1h przed łykaniem tabsów). Jeśli i to nie zadziała, znaczy że masz problemy z enzymami.

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 30 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fuleren »
koło drugiej cała skóra zaczeła mnie zajebiscie piec, swędzieć i palić. jedynym lekarstwem było dla mnie pozostanie w całokowitej nieruchomosci, no ale...to plus ciemnosc i późna pora zrobilby swoje i zasnąłem :P jest 9:00 nie czuje kompletnie nic - normlany poranek.

w najlepszym przypadku faze przespałem :emo:
  • 504 / 2 / 0
no ale działa ;]
ja też wczoraj 450mg kody z antidolu i całe 6h drapałem się, bynajmniej zajebiste uczucie :)
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 734 / 3 / 0
vart pisze:
moze nie tak, jak sobie wyobrazales - bo 30 na 91kg to nie za duzo, ale efekty poczuc powinienes.
Też ważę 90kg, zdziwiłabyś się jak mnie robi 300mg.

@grafit
Jeśli nie zadziała w ogóle to walnij z 45 tabsów, koniecznie na pusty żołądek. Spróbuj wspomóc się sokiem z grejfruta (1l soku 100% 1h przed łykaniem tabsów). Jeśli i to nie zadziała, znaczy że masz problemy z enzymami.
No w sumie to pewnie bym sie zdziwila ]Ja ze swojej strony moge sie tylko cieszyc, ze nigdy do tej pory nie zdazylo mi sie odczuc swedzenia
  • 2876 / 267 / 0
Nieprzeczytany post autor: p420 »
W moim przypadku jak zaczyna mnie swędzieć ciało to oznaka wejścia fazy, więc zapewne ją przespałeś.
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jazzbass »
Poszedl spac o 2-3. Wstal o 9 i co? Faze przespal? Cos krotko trwala... Jakies pozostalosci powinien poczuc.
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2009 przez jazzbass, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.