Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Waże ok 90kg moja dziewczyna 60kg zjadła tyle samo a jednak tak nie miała warto zauważyć że jadłem pierwszy raz oraz że robiłem to na pusty żołądek.
Czy mieliście taki trip przy ilości zaledwie ok 2g mexykanów? bo coś mocno mnie kopneło raczej.
Dzieki za odpowiedz :)
i ogolnie dragow na pusty nie jem.
tobie tez radze ;-)
Dr. Johnson
x = x
diesel pisze: ja nie jadam grzybow na pusty zoladek!
i ogolnie dragow na pusty nie jem.
tobie tez radze ;-)
Grzyby na pusty. Aya też. I niektóre inne rzeczy.
Gizmo, gratuluję tripa. Witamy po radosnej stronie życia ;-)
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
również mam podwyższoną wrażliwość na substancje psychoaktywne, myślę że również psylocybinę. Po 30 łysiczkach świeżych, oczywiście obowiązkowo na pusty żołądek wystrzeliło mnie na drugą stronę księżyca. Takich podróży się nie zapomina. ;)
Diesel i skąd takie rady?? Na pusty i ew. coś kwaśnego na pobudzenie żołądka. Myślę, że dobre są 1/2 jabłka.
Na ayahuasce sie nie znam ale na pusty to nawet trawy nie pale
Zalezy co dla kogo znaczy "na pusty"...
Imo gdzies tak minimum 2 godziny po posilku, a po takim czasie to ja jestem glodny wiec nie widze sensu
szamania grzybow (czy tam czegos) i nie jedzenia przez kolejne pare godzin.
Faza ma byc przyjemnoscia a nie katorga - ale jak kto lubi
Dr. Johnson
Też na pierwszy raz wziąłem 2g suszonych i miałem podobnie porobione :D Płakałem ze śmiechu i radości bo nie mogłem ogarnąć tego piękna. Z czasem zauważyłem, że to nie dawka a podejście do tripa gwarantuje... hmm, tego się nie da opisać słowami.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.