DMT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 614 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: duke01 »
kjerwa - skąd wy macie DMT do palenia?! dile u was tym handlują, czy jak?
u mnie nawet nie wiedzą co to DMT x_x

btw:
Wlasnie na to licze, ze w koncu cos sie okaze warte zachodu, a nie ciagle te same kolorowe pierdoly jak kwasy, czy inne rc. Moj kumpel ostatnio stwierdzil, ze jak DMT to nie bedzie to, to on pierdoli cale to cpanie
szałwia, szałwia pokazała mi co to ostry, psychodeliczny trip. pokazała, że istnieje coś takiego jak wymiar, w którym nie ma czasu, ani przestrzeni, jest tylko czysta energia i myśli.

płakać mi się chce, kiedy myśle, ze tak wspaniałą rzecz udupili skurwysyny :/

ostatnią nadzieją była sadzonka. ale kumpel, u którego rosła dał dupy i nic z tego nie wyszło.
  • 2497 / 49 / 0
No, szalwia jest spoko, ale to takie lup, i zanim sie zorientujesz, ze jestes nacpany, to juz wracasz. Ale fakt, swietnym polaczeniem wydaje mi sie salvinorin A, razem z DMT, oba przerobione do soli za pomoca naprzykald kwasku cytrynowego i zapodane i.m.(ze wzgledow technicznych). Sadze, ze dalej juz nic nie ma :)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 614 / 5 / 0
No, szalwia jest spoko, ale to takie lup, i zanim sie zorientujesz, ze jestes nacpany, to juz wracasz. Ale fakt, swietnym polaczeniem wydaje mi sie salvinorin A, razem z DMT, oba przerobione do soli za pomoca naprzykald kwasku cytrynowego i zapodane i.m.(ze wzgledow technicznych). Sadze, ze dalej juz nic nie ma
no wiesz, właściwie nie wiadomo, jakby taki mix zadziałał na twój mózg, bo mogłoby się okazać to ponad jego możliwości. to tak jakby dać żarówkę 5V do sieci 220V, rozumiesz?

ale zgadzam się z tym, zanim się zorientujesz gdzie jesteś, to już wracasz.

w skrajnych przypadkach jest jednak inaczej. czytałem o gościu, który zajarał ekstrakt x65, czasu ziemskiego trip trwał 22min. jednak w jego wymiarze, realniejszym niż ten, spędził jak napisał dokładnie 9 dni, pogodził się już, że tamto co było to tylko sen.

do modów - nie, to nie jest OT, te tematy są jak widac ze sobą powiązane.

skąd macie DMT?
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
duke01 pisze:
w skrajnych przypadkach jest jednak inaczej. czytałem o gościu, który zajarał ekstrakt x65, czasu ziemskiego trip trwał 22min. jednak w jego wymiarze, realniejszym niż ten, spędził jak napisał dokładnie 9 dni, pogodził się już, że tamto co było to tylko sen.
Możesz zapodać linka wobec tego? ;]
duke01 pisze:
skąd macie DMT?
Wycisnęliśmy z szyszynki :cheesy:
לאכול חומצה!
  • 1047 / 22 / 0
duke01 pisze:
czytałem o gościu, który zajarał ekstrakt x65, czasu ziemskiego trip trwał 22min. jednak w jego wymiarze, realniejszym niż ten, spędził jak napisał dokładnie 9 dni, pogodził się już, że tamto co było to tylko sen.
Też bym chciała to przeczytać- gdzie szukać?
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 614 / 5 / 0
Zaczalem wierzyc w to ze juz tutaj zostane na zawsze i to jest moje nowe zycie...myslalem tez ze moze ja tu zawsze zylem a tamto zycie bylo tripem.
Zaczalem odczuwac głod, pomyslalem o jablku i nagle bylo w moim reku i zaczalem je sobie wcinac...spalem w namiocie....rozpalalem ognisko..lowilem ryby ( pewnie w tym momencie albo lejecie ze mnie albo myslicie ze to sciema ale nic z tych rzeczy....ja w tripe naprawde myslalem ze minelo dokladnie 9dni i po tripe tez tak myslalem i do teraz kur.. tak mysle!!! A minelo 22min!! Tak mi kumpel powiedzial...tyle mnie nie bylo!)
http://prawda2.info/viewtopic.php?t=458 ... &start=150

enjoy ;)
Wycisnęliśmy z szyszynki
poważnie pytam ;p
Ostatnio zmieniony 26 maja 2009 przez duke01, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 123 / / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
salvinorin A, razem z DMT, oba przerobione do soli za pomoca naprzykald kwasku cytrynowego
No fajnie ale salvinorin A to nie alkaloid, nie zrobisz z niego soli ziomek. Tak samo jak np. THC
Co cię nie zabije, to cię osłabi.
  • 2497 / 49 / 0
To jak zrobic, zeby byl rozpuszczalny w wodzie?
Powszechnie wiadomo, ze DMT sie bierze z kosmosu, wystarczy znalezc odpowiedni fragment meteorytu(bedzie sie swiecil na zielonkawo), sproszkowac go i wetrzec w pachy(albo spalic, jak ktos woli).
Zadajesz glupie pytania, to nie licz na zadowalajaca odpowiedz ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 123 / / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
To jak zrobic, zeby byl rozpuszczalny w wodzie?
nie da się?
Co cię nie zabije, to cię osłabi.
  • 614 / 5 / 0
oj tam nie chodzi mi o konkretny adres pod kórym to można to dostać.. ale ogólnie - zza granicy, od jakiegoś dila, czy ekstrakcja z roślin?

chociaż już nie licze na poważną odpowiedź.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.