Z plusów:
- czasami bardzo dobry nastroj, poczucie takiego jak "powera" i "kurwy" jak to nazywam, niestety przez alko tak mi sie wydaje, zostalo to oslabione.
- w momentach kiedy nie pilem, wyraznie zmniejszona fobia spoleczna.
-mniejsze przejmowanie sie problemami, bardziej olewczy stosunek do nich.
Z minusów:
- zaniki pamieci po piciu nawet pieciu mocnych piw, nei mowiac o wodce itp. Wszystko robie, chodze, gadam z ludzmi, tylko ze tego pozniej nei pamietam.
- odpierdala mi po piciu, czasem jestem agresywny, za bardzo zwiekoszna pewnosc siebie, wszystkich wkurwiam, obmacuje obce laski itp.
- jakies tam lekkie skutki uboczne przez pierwsze 2 tygodnie czulem, dzialnie poczulem po jakis 3 tygodniach, miesiacu.
Wiec jak wiadac, ten miks pomaga, nie jakos super bardzo, ale dzialnie napewno czuc. Minusy wiaza sie glownie z alkoholem, wiec jak chce sie leczyc to trzeba przestac pic i cpac - proste.
ja po fluo przestalem calkowicie pic i nie ciagnie mnie do alk mam tez nadzieje ze sertralina podtrzyma u mnie ten efekt ...
a czy mozesz cos wiecej napisac w kwestiach sexu czy po takim miksie bylo ok ?
Bo po fluo to moge dojsc ale jak cos przycpam i wylaczy sie troche antydepresant bo inaczej moge walic radosnie az do zatarcia po 6 godzinnach ;( zmeczony i wq$£&*^ klade sie spac ;( troche mnie to podkurwia bo moja p. doktor laskawie wypisala mi 14 tab. diazepanu 2mg kiedy wyladowalem u niej z ciezka depresja ;( ktore zjadlem w 2 dni i bylo po zawodach bo pomimo ze nigdy nie bralem rekreacyjnie/zdrowotnie tego typu proszkow to dopiero 3 tab. na mnie zaczynaly dzialac uspokajajaco pomyslalem ze moze nastepnym razem wyludze taki spamilan jesli by naprawde pomagal w kwestiach osiagniecia szczytu - a tak wlasnie wyczytalem ze ludzie chwalili ten mix i moze uda mi sie uprosic o to skoro nie uzaleznia ;)
Druga rzecz to wydaje mi sie że ciekawym w miare bezpiecznym połączeniem moze być tianeptyna + dziurawiec + 5-htp. To taka zbieranina lajtowców, moze razem dałyby naprawde dobry efekt?...
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Ja wracając do tematu po resecie tianeptyną (poszły 3 paczki coaxilu w 2 dni, hardcore, ale powoj działał jak nalezy dzieki temu na następny dzień ;) ) rozpocząłem kurację takową:
paroksetyna 20mg 1-0-0
sulpiryd 100mg 1-1-0
fluoksetyna 20mg 0-0-1
rzecz jasna na własną rękę. Jestem zadowolony, fluoksetyna daje energie na rano, a paroksetyna dodaje pewności siebie, przy czym brane są w odstępie ~12h aby sie nie gryzły za bardzo pod względem metabolizmu.
Sulpiryd to fajna rzecz... pomaga sie rano obudzić i dodaje energii. Niestety niedawno sie skończył (musiałem odespac po tym z dobę) i musiałem go zaprzestać. Może mam gdzies w piwnicy jeszcze 200mg z kilkanascie tab., ale szukałem i nic to nie dało. Zauwazylem pare zmian od tego sulpirydu. Alkohol i benzo działają znacznie słabiej i nieco inaczej niz zwykle. Za to kofeina działa bardzo mocno.
Pozdrawiam
Dziś zacząłem terapie moklo + paro... zobaczymy jaki potencjał to naprawde ma.
Pozdrawiam
W ogole kurwa skad taki pomysl na paro + moklo. Jeszcze znajac Ciebie zjesz sobie w trakcie do tego deksa po ktoryms dniu terapii
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.