:)
MENloveDrugs pisze: DXM - odradzam moze sie to skonczyc tragicznie. W wiekszych dawkach bylo by to raczej nie mozliwe i dobrze bo tylko trumne szykowac na takiego delikwenta
Tym razem od MENloveDrugs spodziewalem sie posta typu "po alkoholu jazda jest niebezpieczna i moze skonczyc sie tragicznie" a tu mnie zaskoczyl inteligencja.
Moj kumpel jak sie nawet mocno zjara prowadzi swietnie -skoro o nim juz mowa to spoko koles nosi dredy rasta i dresy rasta
To jest kwestia przyzwyczajenia,on pali on dzieciecioleci i moze jakiejs tolerancji nie wiem czy przy zielsku wystepuje,ale chyba raczej nie.
do reszty podchodzmy z głową
Amfetamina - pelne skupienie i wczucie, nie powinno byc problemow. Radze jednak uwazac szczegolnie jesli komus po amferozie odwala. Drzewa ew latarni nie przesuniesz a nozka bywa wtedy bardzo ciezka. Wiecie ocb.
alko - odradzam, jezdzi sie chujowo, czas reakcji i kontrola obnizone mocno. osobiscie nie wsiade po wiecej niz 1 browarze; ostatnio kumpel stracił prawko
piguly - jak schodza to sie zajebiscie jedzie, milo, powoli, wczucie w droge, ostroznie i tak pluszowo ;] na wejsciu bym sie bal wsiasc do samochodu
gbl - jak nie przesadzi sie to sie jezdzi swietnie(z tym ze ja po gbl nie mam zadnych problemow motorycznych), ale odwala fajne ostre penery, zwlaszcza ze znajomymi
lsd - jezdzilem tylko po malych dawkach, mocno odradzam, ale moim marzeniem jest na pelnej kwasowej schizie kiedys latem pojezdzic, moze kiedys gdzies na odludziu nocą
jaranie - bałbym się upalony wsiąść do samochodu(ja zawsze mam po jaraniu rozkminy nawet "gdzie ja kurwa jestem? o co chodzi? co ja tu robie? ale co ja mialem teraz zrobic?"), jestem na nie
metkat - jedzie sie calkiem zajebiscie, choc mam tendencje do odplywania myslami od drogi
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.