Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Otóż tak, założyłem ten temat żeby podzielić się z wami moim pomysłem hehe chodzi o zażywanie powoju poprzez trzymanie pod językiem. Może udałoby się przyspieszyć/zwiększyć fazę dzięki ćwiczeniu języka przed konsumpcja? Tak jak przed ćwiczeniami rozwijającymi mięśnie robi się rozgrzewkę, aby przysięrzyc pracę serca itd to może i kilku minutowe ćwiczonką jamy ustnej oraz języka zwiększyły by obieg/ciśnienie (czy tam nie wiem co) krwi pod językiem :) co o tym myślicie? Pytam poważnie więc żeby nie przyszło wam do głowy zaraz żartowanie sobie z tego co pisze zboczuchy ;P Do ćwiczeń można dodać dokładne czyszczenie jamy ustnej i może kropęlle wódki pod język aby rozgrzać naczyńka krwionośne :-) pisać pisać, dodawajcie swoje sugestie czy tam coś, ja pierwszy raz powoju spróbuje po jutrze, żuc zacznę w szkole kilka ziarenęk a zaraz po szkole idę z kumplem spalić trochę salvii 10x :-) jak chcecie to wam napisze co z tego się wyrobiłó hehe
Rozszerzenie naczyń niby dobre, ale w praktyce pewnie nie wyjdzie.
§h¶ôňgĽéĐ.
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."
- Doktor do Chemika
kuba powiatowy]
Bierz śmiało 12 i więcej nasion. Powój z Madagaskaru nie jest tak aktywny jak ten który miałem, z Hawajów.
Dwie zasady przy tej metodzie aplikacji - nie połykać śliny i trzymać nasiona pod językiem jak najdłużej ( myślę, że 40 -50 minut to minimum )
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.