Jedzie ktoś z forumowiczów ?
Sam SlipKnot jest mi dośc neutralny, ale Trivium.. \m/ !
Dekadentyzm pisze: Jakaś rocznica LGBT, czy co?
To przez techno te zaniki pamięci, gwarantuje.. ^^
Tak bardziej na temat: Slipknota nie słucham od paru lat, strasznie się spedalili, nowy album ma jeden dobry numer, toż to jakiś śmiech na sali. Trivium... tak jak pewnie wcześniej zauważyłeś, pedalstwa nie lubię. DevilDriver nie znam. Do tego Warszawa - podejrzewam, że latem wiele ciekawszych rzeczy się tam odbędzie a i tak na nie nie pojadę :x
Where do they come from?
Co do Slipa, nie wiem, może i pozerzy, ale dobrze grają - Vermilion, before I forget...
Ja raczej pojadę i to tylko ze względu na Slipknota. Do tego setlista jest ułożona tak, że w większości będą grać stare kawałki ;) Nie mam nic do nowej płyty, ale zdecydowanie jest bardziej lekka od poprzednich ]
Ja znam dużo lepszych zespołów niż Slip, ale takiego pogo nie odmówie ;D
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.