Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
antywszystko pisze: Ostatnio sobie przeczytałem to [url]http] i sam nie wiem, działa to czy to jest jakiś wkręt? I jeszcze przy okazji czy perhip działa rekreacyjnie czy raczej nie?
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
A wie ktoś może czy propyfenazon jest bardzo szkodliwy? I jak ewentualnie dałoby sie go pozbyć z tego? Aha i jeszcze jedno, czy jeść odrazu 5-10 tabletek tego czy najpierw spróbować mniejsze dawki?
Aha i wypiłem jeszcze dwa energy drinki i siedziałem przy kompie i słuchałem muzy do 5.00 potem poszedłem spać (nie pamiętam do piątej czy do której jakoś wszystko takie senne i rozpływające się). Wstałem o 11.00 następnego dnia. Koło 9.00 matka mnie próbowała obudzić ale było to niemożliwe.
Nawet fajny ten lek, taniuśki (z tego co czytałem to 4 zł za liścia). Sam nie jest taki zajebisty ale w miksie z czymś to polecam. Jedyny minus to że potem jak się metabolizował do końca lek to trochę "siedział" na wątrobie.
Aha i druga rzecz że na taką konkretną banię (w moim przypadku wpłynął na to zolpiklon) to lepiej siedzieć na chacie+ dużo picia bezalkoholowego (smak ohydny wraca do ryja często) nie pijta alkoholu (IMO propyfenazon z alkoholem to chujowy miks)+ pochowajcie pieniądze grubsze (bo kontrola jest słaba możesz pójść i przepierdolić w chuj siana+ schować wszystkie dragi bo je na 100% przećpasz i nawet nie będziesz pamiętał.
pozdro 600 mg!
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.