voorman pisze: Podłączam się do wątku - bo jakiś nadgorliwy moderatorek (jakiś dzieciak bo inaczej tego nazwać nie można - usunął mi mój wątek) - Czy coaxil można łączyć z pramolanem?
Co do tematu to mi tianeptyna w duzyyyyych (10-40 tab, od początku chciałem jej tak uzyc, bo bałem sie ze bedzie tylko tłumic ssri) dawkach zafundowała węziutkie źrenice, nodowanie i dziwny stan bardzo zablizony do opiatów, tylko mniej euforyczny a bardziej psychodeliczny.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Czy mogę podczas kuracji coaxilem okazyjnie wziąć białko?
Czy nie dojdzie do zespołu serotoninowego?
[Co mogę zażywać rekreacyjnie na lekach SSRI?]
Na mnie białko od jakiegoś czasu nie działa tak, jak powinno, więc po Coaxilu czułam chyba tylko mocniejsze pobudzenie, przez moment aż tak zakręciło mi się w głowie i zrobiło się duszno.
Jak się objawiały te duszności?
Ja czułam mocno jego działanie przez pierwszy miesiąc tuż po zażyciu (ale może to było placebo), a fukałam dopiero po trzech miesiącach brania.
Jak fuknęłam (nie pamiętam ile, ale wydaje im się, że sporo) to zrobiło mi się gorąco, spociłam się, zakręciło mi się w głowie, ciężko mi się oddychało - ale wszystko trwało kilkadziesiąt sekund, potem było ok. Żadnych nudności ani innych nieprzyjemności obecnych przy zespole serotoninowym.
A, i proponuję, aby jakiś moderator przeniósł to może do wątku o Tianeptynie.
Oczywiście mówię o coaxilu.
wiem że coaxil to ssre a nie ssri ale nie chciałem zakładać nowego tematu, bo tutaj różnie bywa...
Natomiast w wątku o coaxilu nie widziałem rozmów o interakcjach.
Czyli innymi słowy można bezpiecznie brać białe z tianeptiną ?
Nie wiem czy można to bezpiecznie łączyć - ja Ci piszę, jak to wyglądało u mnie. Od jakiegoś czasu w ogóle nie czuję euforii po białym i pigułach, więc być może mam coś nie tak z gospodarką serotoninową czy dopaminową, no ale zespołu serotoninowego po tym nie dostałam. Ale te duszności, uderzenie gorąca itd. wyglądało jakby fuka podziałała na mnie mocniej, niż normalnie - czyli może weź trochę mniej fuki, niż zwykle.
Wyłącznie dla ludzi o mocnych nerwach :////
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.