feydewey pisze:hah, głęboki rozwój duchowy chyba raczej nie wchodzi w grę?
rozwój duchowy nie zastępuje narkotyków, bo "głęboki" rozwój nie jest determinowany pobudkami hedonistycznymi (przyjemność w różnych postaciach)
ps: Witam:) chociaż od długiego czasu zaglądam, to w końcu założyłem konto, kolejny krok to dworcowej narkomani!
-bardzo dobry seks.
-milosc.
Dlatego chyba tak ciezko mi teraz rzucic bo ani sie zakochac, ani pieprzyc :/
sterben pisze: Mozna.
-bardzo dobry seks.
Córka Bafometa pisze: Bardzo dobry seks jest pod wpływem narkotyków.
sterben pisze:Nie tylko.Córka Bafometa pisze: Bardzo dobry seks jest pod wpływem narkotyków.
Narkotyków u mnie nic nie zastąpi. Po prostu jak przyjdzie na to czas, będę próbować z nimi skoczyć.
Jakieś zamienniki typu miłość, seks, hobby, praca dają tylko chwilową ulgę, potem się wraca do starych przyzwyczajeń. Przynajmniej w moim przypadku
narkotyki dają efekty jedyne w swoim rodzaju... można szukać marnych substytutów ale to jest żałosne...
imo albo się ćpa albo się nie ćpa... można po tym też zauważyć czy przypadkiem używki nie mają za dużego wpływu na twój żywot, imo poszukiwanie substytutów narkotyków bez narkotyków świadczy o pewnej dozie uzależnienia... :rolleyes:
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.