Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
2. Jestem na podkarpaciu, ale stara m się nie szukać bo wiem co będzie jak znajde. PRZYPUSZCZAM ŻE bez wątpienia spróbuje
gordo pisze: A może nie? KURWA własnie to jest to, co z tego że tego nie robie? Skoro dalej biję się myślami że chciałbym. Dlatego też temat o abstynencji... można być czystym ale uzależnionym się pozostanie już do końca życia (NIE FIZYCZNIE) psychicznie uzależnionym
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Chciałbym przetestować poziom swojej silnej woli, na pewno zaistnieje sytuacja w której będę mógł skorzystać i ciekawe co wtedy zrobię? Nigdy nie mówiłem sobie, już nigdy więcej ale już przez prawie rok jest okej i czuje się WOLNY. Patrze na to w ten sposób uwolniłem się od tego teraz, mam szanse na to żeby się ustawić. Coś w życiu zrobić, wszystkie te rzeczy zawszę będą dostępne (narkotyki) może w przyszłości nawet bardziej niż teraz. lol więcej ludzi na forum, wiecej spotów w różnych miastach. hahaha
w skrócie, abstynencja - cisza przed burzą? Jak myślicie?
Hurra, diese Welt geht unter
Obecność na tym forum świadczy że myślisz o tym i jesteś otwarty na temat.
jacok pisze: wiesz, zaczniesz sobie wszystko ustawiać, będzie ok, życie się trochę naprostuje. I nagle pojawi się okazja. Nie boisz się, że spierdolisz wszystko, co osiągnąłeś?
w skrócie, abstynencja - cisza przed burzą? Jak myślicie?
życie mu się ułożyło, chociaż wg. mnie miłe życie nie wyklucza "nałogów" i sportów sezonowych
Obecność na tym forum świadczy że myślisz o tym i jesteś otwarty na temat.
Najgorsze jak przestajesz walic to zajac sie czyms, zeby nie myslec o niczym bo jak zaczniesz rozmyslac to zawsze konczy sie na jednej mysli: Jakby to bylo jakbym przyjebal.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.