Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
chcialem kupic salvie x60 z dopalaczy ,ale znalazlem na jakims forum 2 wypowiedzi
-mialem okazje sprawdzic niestandaryzowany ekstrakt x60 z dopalaczy - niestety jakosc marna (efekty jak po x20) oraz Salvii bylo mniej o jakies 15%.
-Nigdy, ale to przenigdy nie kupować x60 z dopalaczy. Ten sam shit co u kolegi powyżej.

i teraz nie jestem taki pewny czy kupywac ,zaprzeczacie czy zgadzacie sie z tymi dwoma wypowiedziami co wyzej napisalem , jak jest z ta salvia x60 z dopalaczy?????????????
Uwaga! Użytkownik hemp_gru nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Ekstrakt mocy x40 jest dla mnie conajmniej podejżany, nie wspominając o sześćdziesiątce. x20 pewnie też składa się z nie więcej niż piętnastu gramulców :) Nie ma to jak susz w mixie.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 369 / 4 / 0
sam wątpie w prawdziwość istnienia ekstraktu x60, 20x z shamanshopu zabrało mnie z tego wymiaru na dobre 10-15 minut, nie ma co przeplacac mowiac krotko, ps w shamanshopie dali gratis 5g suszu :p
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2009 przez golden afternoon, łącznie zmieniany 1 raz.
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 88 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: heru »
Istnieć to istnieje x60 na pewno. Jak się go samemu zrobi ;]
[i]Don't bogart that joint, my friend
Pass it over to me.
Don't bogart that joint, my friend
Pass it over to me.

Roll another one
Just like the other one.
This one's burnt to the end
Come on and be a friend.[/i]
  • 171 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: brd »
x60 z dopalaczy megamocny, samobójczy :)
do i have a life or am i just living?
do not let these questions strain or trouble you,
find your strength in the sound and make your transition.
  • 227 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: molasar »
miałem x40 z dopalaczy [am-hi-co] bardzo mocny, czysty i ilość dobra - tylko, że miałem wstrętny waniliowy aromat.
natomiast zrezygnowałem z takich mocnych ekstraktów, ponieważ ciężko ustalać sobie odpowiednią porcję.
x40 jest tak mocny, że dosłownie kilka płatków starcza do całkowitej dysocjacji - nie mogłem ustalić w jaki sposób dać mniej bo już nie dało się tego palić poprostu [jeszcze mniejsza ilość - wpada do fajki itp.]

dlatego ostatecznie posiadłem jeszcze x20 i efekt prawie identyczny - nieco wolniejsze wejście ale ilość dalej daje minimalną.

edit: chodziło mi o to, że w moim mniemaniu, wszelkie ekstrakty powyżej x20 są raczej przepłacaniem
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2009 przez molasar, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k34 »
x60 brzmi srogo :D
nie wiem jaką mają szałwię na dopalaczach ale moim zdaniem lepiej kupic x20 ze sprawdzonego sklepu (i wspierac przy okazji sklepy etnobotaniczne ;p)
juz sam susz moze dac niezwykłe efekty, więc ekstrakt x20 powinien spokojnie każdemu wystarczyć.
  • 211 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Biegan »
Już nic nie kupicie moim drodzy, to jest NIELEGALNE!
Pół roku powinno Ci było wystarczyć
  • 179 / 1 / 0
a jak spalę taki 1 gram na raz to cos mi sie może stac?
mozna szałwie jakoś przedawkowac?
Uwaga! Użytkownik masterwgnojeniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tomaszkoi »
masterwgnojeniu pisze:
a jak spalę taki 1 gram na raz to cos mi sie może stac?
mozna szałwie jakoś przedawkowac?
1g ekstraktu x60 na raz? wątpię, żeby komuś to się udało %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.