Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
ja nie moge klas klonow przy lozku w listku bo pierw zjem z 2 apotem nie ma calaj paczki a 30 2mg czyni tyle ze wiem ze gdzies wychodzilem ale ni huja nie pamietam gdzie i zawqsze cos wtedy zgubie
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Tylko hasła do Hypka nie zapomnij %-D

Mam dziwne wrażenie, czy naprawdę klony podczas działania rozszerzają źrenice? Centralnie sam już nie wiem :scared:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
generalnie benzodiazepiny rozszerzają źrenice więc nie ma się co dziwić
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
U mnie to jest roznie. Nawet jak jestem pod wplywem klona powiedzmy to nie zawsze mi sie powiekszaja. Jest tak, ze godzine mam rozszerzone, potem godzine normalne. Wtedy matka (akurat wtedy jak mi sie powieksza) drze sie na mnie, ze cos bralem znowu, bo przed chwila nie mialem jeszcze takich rozszerzonych zrenic. Wkurza mnie to strasznie, ale poki rodzice daja mi przede wszystkim dach nad glowa, jedzenie itd., wiec musze sie z nimi liczyc. Btw. po sredniej dawce jakiejs benzo jak mi sie akurat wcale nie powieksza zrenice to malo kto wyczai, ze bralem jakies benzo. Co najwyzej starzy wyjadacze hehe.
  • 376 / 10 / 0
kloniki to moje ulubione tableteczki hihi ;D
poczuj ten smak wyluzowania.
pamiętajcie, róbcie przerwy, bo to już nie to jak 10mg was nie robi, 3mać dystans !
umieszsięwyluzować bez
narkotyków ?

"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Co zrobić aby magia klonów powróciła? , kiedyś 4mg pokazywały ciekawe działanie , dziś 20mg zapite alkoholem nie daje zbyt odczuwalnych efektów. Klony wpieprzam od jakiś 4 dni po ponad 2 miesięcznej przerwie tolerencji niemiałem bo moje początki kończyły się grubym przedawkowaniem (120mg) (180mg) (120mg) bez komentarza... miałem myśli samobójcze i silną depresje ale swoje już odsiedziałem i wyleczyłem , organizm się przystosował czy co?]
Dziś przed wypadem do rodzinki zarzuciłem 8mg , tam kilka kieliszków wódki i praktycznie nic ciekawego czułem tylko działanie alko.
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2009 przez Deixem, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
CosmoDo pisze:
Magia nie wróci bo nigdy nie wytrzymasz bez benzosó odpowiednią ilość czasu, dośc długiego ..
Już powoli schodze , dziś tylko 4 mg następne 2 dni po 4mg i potem schodzimy po 2mg do zera :)
Pozatym tolerancji sobie nie wyrobiłem , więcz czemu ten magic off.
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Dziwne, klony są bardzo chujowe co prawda fajnie uspokajają ale konsekwencje brania tego shitu są niewspółmiernie wysokie do przyjemności, którą dają te tabletki. Ja zawsze żałowałem, że się w to bawiłem ale do takich wniosków zazwyczaj dochodziłem po zakończeniu "kuracji" <_<
Po tych tabletkach człowiek nie jest sobą, zmienia się osobowość, do tego dochodzą luki w pamięci i ryzykowne zachowania. Przykładowo ja przez te gówniane klony przecholowałem z Tramalem -brałem niepotrzebnie zbyt duże dawki zarówno klonów jak i Tramalu. Mogłem się od tego przekręcić ale nie bałem się o swoje zdrowie bo klony działały i zaburzyły moją możliwość oceny sytuacji. ;] Ponadto troche też zachowywałem się w pracy jak debil i teraz z tego powodu mają ze mnie labe. :blush:
Jedyna zaleta klonów to jest stosunkowo mały potencjał uzależniający polegający na tym, że łatwo można to odstawić i zwała nie jest taka straszna jak np. w przypadku alprazolamu czy lorazepamu :-)
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 36 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pobozny »
a co do Clonazepamumu, to jak wam lekarz po lekkich namowach wypisuje 2 opakowania Lorafenu to myslicie ze da sie go namowic na klona?
I czy jakos sie zmienia fizjologia po zarzyciu klona. Np. zwolniona mowa, widoczne zamulenie, opadniete oczy itepe?
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
W moim przypadku klony brane ok 2 tygodni nie wywołują absty ale po alpra w takim ciągu posrałbym się ze strachu
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.