Więcej informacji: Tytoń w Narkopedii [H]yperreala
Pozdrawiam
Hyperreal extra Woodstock team '09
CHWAŁA KOGO!
Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
Metoda na otrzymanie nikotyny z tytoniu.
Sposób ten polega na wydobyciu nikotyny z tytoniu.Chodzi o to aby gotować tytoń wyjąć liście a następnie odparować wodę żeby została sama nikotyna.Zrobiłem ten przepis z jakiegoś przepisu z jakiejś zagranicznej strony i zmieniłem go aby było więcej proc nikotyny
Podczas produkcji mogą wystąpić lekko trujące opary należy przygotowywać nad wożu .
Ochrona oczu oraz maska na usta chyba trzeba
Przepis:
1 Wlej trochę wody do garnka lej mniej niz masz tytoniu to szybciej odparuje.
2 Wsyp tytoń do garnka.
3 Gotuj dopóki nie zacznie parować.
4 wylej wywar do do kubka lub innego naczynia Używając sitka aby nie wpadł tytoń.
==========================
5 Wlewasz zawartość do garnka kolejny raz.
W tej substancji którą wlałeś/aś jest woda z nikotyną .
6
Teraz musisz gotować miksturę do maks 120 stopni.Nie Gotuj powyżej 120 bo wyparuje nikotyna.
7
Gotujesz i co jakiś czas sprawdzasz temperature jeśli jest za gorąca to wyłączasz ogień i czekasz aż się ochłodzi.
8
Po jakimś czasie woda wyparuje i na dole zostanie nikotyna.
Zdajesz sobie sprawę jakie wynikają zagrożenia przy obcowaniu z nikotyną? Uśredniona dawka śmiertelna dla osoby dorosłej wynosi jakieś >60mg.
Naucz sie najpierw korzystać z bota, ekstrakty nikotyny (dosłownie) pachną śmiercią.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.