Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Teraz możesz się podzielić ze mną bohaterką tego topiku bo jestem pierwszym który chciał z tobą gadać :cheesy:
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
Pdp Bo cieiawy krestem.
Ja biore już ponad tydzoeń tylko że doprawiam rolkami albo alpazolamem, ewentualnie clony 2mg.
Czekam na odp.
Hyperreal extra Woodstock team '09
CHWAŁA KOGO!
Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
Dajcie mi tą butle to zrobię ją w 24h ]
Chujowato takie marnotractwo 96ml w 24 godz. opierdolić to ładna lipa jest.
To;erke musisz mieć okrutnie wyrobioną to lepiej foprawic ajkimis benzosami stanowczo polecam, ...
Oczywiscie nie namawiam nikofo BRoń Boze :diabolic: :diabolic:
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
v. pisze: jakie marnotrawstwo? moim zdaniem lepiej raz, a dobrze ;D
Z reszta putanie było ma ile wam starcza tka butla ? ;]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.