- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Sory za błędy, ale mnie jeszcze troche trzyma
pol90 pisze: coś mało wchodzi,
pol90 pisze: też mało weszło
pol90 pisze: i znowu mała faza
pol90 pisze: cos słabo weszło,
pol90 pisze: ale chciałem jeszcze więc wziełem ostatnie 10 tabletek(150 mg)
pol90 pisze: to już było wyluzowanie zdawało mi się że słaba faza
pol90 pisze: mama cos wyczuła i kazała mi zostać potem nawet na mnie krzyczaała, ale nie pamiętam co dokładnie nawet na koncu kłótni chciała wezwać policje bo była przekonana, że brałem narkotyki
pol90 pisze: Sory za błędy, ale mnie jeszcze troche trzyma
Myślę, że za mało wziEŁEŚ. Słaba faza.
Następnym razem nie żałuj sobie, dobrze jest się porządnie zeszmacić i martwić rodziców.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.