Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Dziwne?
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Yaishi pisze: Dzisiaj rano przyjęłam metkat tak na oko z połowy paczki. Miałam robione testy kilka minut temu i wykryły amfetaminę. Poza tym nic innego nie zażywałam już od kilku miesięcy.
Dziwne?
banshee pisze: no i co teraz? Czemu miałaś testy robione? Byłaś pewna, że nic nie wyjdzie i na pewniaka waliłaś metkata a tu suprajs? Leczenie się szykuje?
Nie, chodzę z depresją i krasnoludkiem w szafie do terapeutki, która zabroniła wysyłać mnie na leczenie lub terapię dla uzależnionych.
Strzeżcie się testów w zielonym opakowaniu, hehe.
Chociaż też głupio zrobiłam, bo sikałam pierwszy raz po koceniu i ten mocz poszedł do testów. Failed.
Yaishi pisze:Nic. Testy mam robione gdy dziwnie się zachowuję/wyglądam ; p Raz już miałam robione multitesty jakoś dzień po koceniu i nic nie wyszło, ale były innej firmy.banshee pisze: no i co teraz? Czemu miałaś testy robione? Byłaś pewna, że nic nie wyjdzie i na pewniaka waliłaś metkata a tu suprajs? Leczenie się szykuje?
Nie, chodzę z depresją i krasnoludkiem w szafie do terapeutki, która zabroniła wysyłać mnie na leczenie lub terapię dla uzależnionych.
Strzeżcie się testów w zielonym opakowaniu, hehe.
Chociaż też głupio zrobiłam, bo sikałam pierwszy raz po koceniu i ten mocz poszedł do testów. Failed.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.