Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
A schłodzenie jest potrzebne, ponieważ reakcja musi zachodzić w odpowiedniej temp (kilka stopni) - a przynajniej wtedy jest najefektywniejsza.
...z góry dzięki za odp
aha i jak zamierzasz odpowiedzieć na moje pytanie w sposub obrazliwy albo jeśli stwierdzisz ze nie umiem skorzystać z opcji szukaj to weź cegłe i Pierdolnij sie nią w ŁEB!!:D:Dpozdroooo
aha i jeszcze jedno robiłem sobie dziś metkat w warunkach polowych wszystko wyszło ok chociaz spodziewałem sie troszkę lepszych efektow z tym ze to co otrzymałem nie pachniało jak marcepan ocb??:D
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Kruszysz 15 tabletek Sudafedu, dodajesz do tego 20ml gorącej wody, mieszasz aż zrobi się zawiesina, filtrujesz to tak jak produkt końcowy a następnie dodajesz 3ml octu. Wkładasz do zamrażalnika. Niech się oziębi dobrze, 10minut.
Następnie bierzesz 3 tabletki nadmanganianiu potasu i ropuszczasz je w 5ml gorącej wody i wkładasz go do zamrażalnika. Gdy już obydwa roztwory będą dobrze schłodzone to mieszamy je dokładnie razem i odrazu wkładamy spowrotem do lodówki na 2h i w tym czasie zamieszać z 2 razy. Czekamy aż wytrącą się ostatnie kłaczki MnO2. Oczyszczamy roztwór z MnO2 poprzez filtrowanie, dodajemy do niego troszke kwasu cytrynowego i walimy dożylnie.
da sie cos z tym zrobic?
Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.