Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3 / 1 / 0
to chunia, ze dopalacze sprzedaja kartony. tylko czekac az zdeleagalizuja. komu zalezalo ten kupił od wirtualnych panow
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
Piroman pisze:
Metkat ma łańcuch tylko z jednej strony, a z drugiej grupę fenylową, a też jest ketonem. To muszą być grupy WĘGLOWODOROWE.

[url]http]
to grupa fenylowa nie zawiera pierscieniowego lancucha weglowego? ech
pozdro
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: UNOY »
ej bo odbiegamy od tematu. żarłem te exotiki w listopadzie chyba, kupiłem na próbę żeby zobaczyć czy rzeczywiście tak czesze jak mówili koledzy z osiedla. tam są 4 tabsy, 2 to bzp, 2 to coś jak 5-htp. wrażenia? czesze owszem, ale jazda nie jak po pigułach tylko taka bardziej dzika. tańczysz jak po tabsach ale jesteś rozpier... lony jak po władku - biegasz, duże oczy, mały mały, chęć do bójki. lepiej nie łączyć z alkoholem, ale ponieważ ja na imprezach zawsze dużo piję, to może dlatego mnie tak wystrzeliło i odebrało ochotę do kolejnych zakupów.
It never got weird enough for me.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
a ja kupiłem genie z dopalaczy i poczesało mnie jak holenderski skun z hodowli modyfikowanej genetycznie. czy to możliwe? czy może mi się tylko wydawało że mnie tak poczesało?

can't you just.. die?
http://talk.hyperreal.info/viewforum.php?f=203
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
Jadłem te exo, ale wieczorkiem po porannej sesji z MET i poklepalo całkiem całkiem. Trochę faluje to to chce się coś robić pić piwka duuużo i po jaranku wtopienie się w fotel i wyginanko przy dobrej wkręcie. Ogólnie ciekawe ( 2 sztuki ), ale interesuje mnie efekt po 5 na prawie pusty albo pusty żoąd :-)
tyle, że flo szkoda
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.