Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Jak wy kurde zdobywacie te plastry z bupra? Wiem, ze sa na biala bibule, ale to chyba wypisuja raczej na choroby nowotworowe, ewentualnie przy dlugo trwajacym bolu, np. po ciezkiej operacji, czy po wypadku komunikacyjnym. Bierzecie je od chorych na raka? Jesli nie chcecie tutaj pisac prosze o odpowiedz na priva. Dzieki wielkie z gory.
  • 3188 / 373 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Chorzy na raka albo czarny rynek (handlarze lekami). Wyłudzenie plastrów od lekarza "na krzywy ryj" jest raczej trudne jak nie niemożliwe (chyba ze znajdziesz przekupnego ale to też trudne).
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
po prostu sie ma
skad biore ?z torby albo z apteczki !
jak gofel z plecaka hi hi
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
ja się już tego plecaka pozbyłem!!
teraz jestem czysty jak łza,
albo bardziej jak kropla kwaśnego deszczu :D
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Ja tam nie wiem, mi przyjechało autobusem, poważnie %-D Pewnie gofel miał plecak bez dna :-p
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1997 / 120 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
Blu pisze:
Chorzy na raka albo czarny rynek (handlarze lekami). Wyłudzenie plastrów od lekarza "na krzywy ryj" jest raczej trudne jak nie niemożliwe (chyba ze znajdziesz przekupnego ale to też trudne).
kurde, zajebiście się nakręcam ostatnio na bupre, ale widzę, że skołować to nie będzie tak łatwo. Jaka jest szansa, że lekarz, który za kasę przepisuje benzosy wypisze też reckę na bupre?
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Jak dobrze zagadasz, pościemniasz i zarazem nie dasz po sobie poznać ćpuna, to problem może być niewielki. Powesz, że po tramalu żygasz, słabe to gówno przeciwbólowe, ketonal tez słabo działa, inny doktor polecał coś w plastrach chyba na t, kojarzy Ci się z tranem, ale nazwy dokładnie nie pamiętasz %-D Nazwy dokładnie nie pamiętasz i wiesz, że drogie było. To się chyba przyklejało czy jakoś tak i ból po godzince znikł ;] może wkręcior przejdzie :P Popytaj jeszcze starszyzny, może kto co wymyśli bo ja się na tym nie znam za bardzo. Sam nawet do doktora nie idę, przychodzi pocztą czy coś

edit: imho ta bupra to żadna rewelacja. za długo trzyma, ciągnie co jakiś czas na rzyganie i jeszcze te szpillczaste oczy ;] Czasami problemy z grawitacją i pamięcią krótkotrwałą. O zamotaniu i niechcicu nie wspomnę :P
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2009 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
latwo teraz prywatni zapisuj bupre bo jest na biala recke
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
no1 pisze:
latwo teraz prywatni zapisuj bupre bo jest na biala recke
jaka bupra jest na biała bibuła? tzn ile i w jaka forma? :)

prawie_martwy: skrobnij o swojej wpadce jeśli możesz
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
@ksionc, bupra w plastrach jest na biala recke. Nazwa: TRANSTEC. Plastry sa w dawkach: 20mg, 30mg i 40mg (odpowiednio 37,5 mikrograma/h, 52,5 mikrograma/h, 70 mikrograma/h). W opakowaniu jest 5 plastrow. Cena jest dosc wysoka i ciezko raczej zdobyc, ale po wypisaniu na X spada chyba o polowe (jak w przypadku np. Tramalu, zreszta Transtec tez produkuje Grunenthal), a na P jest za free. Po wypisaniu na X (czyli zalozmy, ze placimy 50%, chociaz nie jestem do konca pewny) te z najnizsza dawka kosztuja kolo 60-70zl, te ze srednia 90-100zl, a te z najwieksza dawka 125-135zl.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.