4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1241 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
no to albo cos ze mna nie teges, albo z moja reakcja, albo ten metkot jest przez was naprawde przereklamowany
biore ssri ale widzialem ze to nie przeszkadza metkotowi

po pierwszej niezbyt zadowalajacej probie przygotowalem sie lepiej i tak
przygotowalem osobno 3 paczki
-umylem otoczki pod zimna woda (sudafed)
-dwie paczki przefiltrowalem przed reakcja a jedna zostawilem z masa tabletkowa
- dodalem po 3ml i 6 ml octu
-schlodzilem wszystko bardzo dokladnie do 0 stopni
-polaczylem pierwszy (ten z masa tabletkowa) z rozpuszczonym nadmanganem rowniez schlodzonym do 0 ( 200mg)
- wyjalem z lodowki troszke ponad 2godziny pozniej mieszalem w miedzy czasie kilka razy
:wall: praktycznie nic sie nie oddzielilo moze odrobinke rozne odcienie ale bardzo delikatnie rozne
:wall: przefiltrowalem raz ale kolor pozostal potraktowalem vitamina C i faktycznie kolor zrobil sie slomkowy a pozostal bialy ostad ktory odfiltrowalem i tak zapodalem 20 cm plynu z pierwszego (drugi w lodowce nadal to ten bez masy tabletkowej reakcja zachodzi jeszcze wolniej bo nadmanganian zamarzl mi przypadkem wiec bedzie sie rozpuszczal (mam nadzieje ze nie uszkodzila go niska temp)ale to nawet dobrze ze wolniej bo zamierzam jesli bedzie ok przetestowac za 6 godzin)

- drugi wywar z 2 paczek pieknie sie oddzilil po tych +/- 6 godzinach prawie do ladnego slomkowego koloru ale z glucikami(mial 450mg nadmanganianu)
- filtruje wyszedl bardzo slomkowy ... mysle a co mi podobno ta vit ma "konserwowac" metkota :D wiec dodaje odrobinke (zrobilo sie doslownie ze 3 malenkie grudeczki bialego osadu wiec nawet nie przefiltrowalem mam nadzieje ze nieszkodliwy ;)
- zapodalem polowe czyli kolejne 20 cm ... w tym momecie mija 1.5 godziny od zapodania ....
czuje sie caly czas calkiem trzezwy f. co za paskudne uczucie skoro nastwilem sie na banie ... a teraz nawet ziolko nie chce dzialac ;(

jestem rozczarowany ...

w moim odczuciu
- trzyma jak trzymac ma 4-6 godzin a potem jeszcze dlugo czuc pobudzenie
-troszke gadatliwy bylem jak weszlo za 1 razem przez gdzies godzinke dwie ale nie wiecej
- wiecej speeda od speeda (fety) a mniej euforii od speeda ;( ?! a w dodatku nie znosi zmeczenia fizycznego zbytnio a bardziej czuje sie psychiczne rozbudzenie ale nie euforie
- kolo koksu to nawet nie stalo
- pwiedzial bym ze to jakis syf i zostawil ale intryguje mnie jak to mozliwe ze was tak cieszy a dla mnie wielki ch. chyba ze to dziala tylko w iv to wtedy probowac nie bede

ja bym to porownal do kawy z wieksza moca ale nic ciekawego
reakcja zaszla w obu przypadkach bo w pierwszym wyraznie barwa ulegla zmianie a w drugim wrecz sie podzielil plyn na czysty jasno zolty i fusy tylko to co wyszlo to dobre na jakies party jako wzmacniacz i tu koncza mi sie pomysly zastosowania.

cos czuje ze dla mnie to moze i zadziala ale w jakims mixie ale samo ani z ziolem nie dziala
Ostatnio zmieniony 07 lutego 2009 przez ooo, łącznie zmieniany 4 razy.
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
prawie_martwy pisze:
albo dodaj jeszcze z 50 mg nadmanganianu.

A i :
http://en.wikipedia.org/wiki/Methcathinone
Jest tutaj mowa o izomerach.
No własnie na kocie mnie naszła ochota zrobić coś pożytecznego i napisałem cały artykuł na nowo, "mądrzejszą" częśc tłumacząc z wiki ang a resztę z doświadczenia. Jeżeli na ang wiki ktoś się pomylił, to logicznie, że na naszej będzie tak samo. - a ja się na chemii nie znam. Zawsze ktoś może to poprawić prawda ?

kka - jasne, jak masz tylko miejscówke, sprzęt i nie zamierzasz podawać tego iv to czemu nie. Ważna jest niska temp. U mnie zmykle reakcja kończyła się po 1,20-1,30h. Zresztą zauważysz że coś się oddzielilo - jak nie, to potrzaśnij lekko dla pewności.
  • 2012 / 84 / 0
Kwasek to na wypadek jakby roztwor nie byl za bardzo czysty, bo tak sie zdarza czasem. Sypnie sie pare ziarenek i juz jest czysciutki, i gasi ew. resztki manganianu,
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: r-dexa »
czy wie ktos jak sie ma metkat do mianseryny ? bo o czteropierscieniowych lekach nic nie znalazlam

wydaje mi sie, ze przez mianseryne metkat dziala slabiej, ale moze to przez wzrost tolerki, nie wiem

Temat: Mixy: MC + Psychotropy
video games don't affect kids. if pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

<opio3
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Po moklobemidzie i metkacie jakoś tak dziwnie się czułem, niby dobrze a jednak coś mi nie pasowało.
Moklo zajebiście kode wzmacnia.

Temat: Mixy: MC + Psychotropy
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: anthony »
Ej!

Czy wy też tak macie,ze przy pukaniu chce sie wam niemalże mdleć? ;] Ja nie wiem czy to od tego zajebiscie pieknego wejścia ale zawsze przy pukaniu niemalże kręci mi się we łbie i chce się nieco kaszleć i sikać no i mdleć %-D

średnio wale po 8ml,juz okolo po podaniu 3,4 często pojawiają się poniższe objawy,normalne ? bo nie wiem czy to sobie wkręcam z tym omdlewaniem,czy to reakcja na fakt iniekcji(niegdyś się jej bałem,ale teraz robie to na luzie) czy to dosc normalny objaw przy samym wejściu?

Pozdrawiam.
niegdyś Anthony20
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
Raczej normalne, przynajmniej Ja też miałem podobne uczucie do "omdlewania" - ale nigdy nie udało mi się zemdleć do końca :-) a 10-15 sekund po podaniu już to dziwne uczucie mija i jest pięknie :-D
oj dana dana, nie boje się bana
  • 2012 / 84 / 0
No jest takie cos, tak sie slabo robi na wejsciu i troszke rzygac sie chce, ale ogolnie fajny wjazd.
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
ja jak zapodawałem w bata pierwszy (i jak na razie ostatni raz) kota to wlałem małą ilośc ja wiem moze mililitr i tak mi się słabo zrobiło, ze ja pierdole. najpierw zaczeło mi sie robić biało przed oczami, pozniej zgięły mi sie nogi, zatkało lewe ucho i musialem usiąść bo zrobiłem sie taki blady ze ja pierdole, ale to moze byc reakcja na zrobienie sobie zastrzyku. juz tak mam :-/
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 2012 / 84 / 0
Po kilku godzinach to troche straci na mocy, tylko najlepiej w lodowce to 3maj albo w jakims innym zimnym miejscu.

[quote="Yaishi"]
Zapomniałam dopisać, że tamten przepisik wzięłam od Ciebie, wybacz ]

Nie gniewam sie, jakby co zawsze sluze pomoca, w szczegolnosci Kobietom :*
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.