Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 179 / 1 / 0
tehacek pisze:
tak zeby rozepchala sobie ten otwor - nie bedzie miala luzow.
sprytne ale niewykonalne :)

a poxyline wypróbuje jak kupie...
Uwaga! Użytkownik masterwgnojeniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 179 / 1 / 0
jak to sie je?
Uwaga! Użytkownik masterwgnojeniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Prosto. Sypiesz przez otwór z przodu, a następnie podgrzewasz od dołu.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kamil00 »
Najczęściej z lufki ale czasami zdarza się zapalić z bonga ;)

[ external image ]
"Co nas nie zabije to nas wzmocni..."
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
Kurwik pisze:
Prosto. Sypiesz przez otwór z przodu, a następnie podgrzewasz od dołu.
tak też, wtedy działa jak waporyzator ;)

ale parę razy paliłem z tego normalnie, jak z lufki - w to czarne (lufka za 30gr ;p ) nabijałem, a z drugiej strony (żarówka 40w philipsa) ciągnąłem i dym tak zajebiiiiście się kłębił ^^
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
Zdeblo pisze:
[ external image ]

<3
hmm.... a ziola sie nie wciągnie jak sie bedzie próbowalo zebrać chmure? hehe i chyba najlepiej nad swieczką to palić bo zanim sie rozgrzeje do tej postaci gdzie wydzielal sie bedzie dym to cala zapalniczka sie zmęczy...
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Bo tu chodzi o to, żeby dymu NIE było.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
masterwgnojeniu: wykonalne i kilka razy stestowane.
  • 117 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Owoc »
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2009 przez Owoc, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.