Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 145 / 1 / 0
traktuj słuchających cię ludzi jak idiotów, to zmniejsza tremę.
  • 51 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maxim »
leiche pisze:
Maxim: nie sądzę, czy gdziekolwiek sprzedadzą bez recepty. I nie radzę sięgać po to bez wskazań medycznych.
No tak. Ale z drugiej strony, skoro pewnym ćpuńskim elementom udaje się wysępić bez recepty narkotyczny tramal, kłamiąc motywem na cierpiącą babcię, lub bez pardonu na ładne oczy, to chyba tym łatwiej byłoby wmówić farmaceucie chorobę serca babci żeby dostać lek który z narkotyzowaniem się nie ma nic wspólnego.
Co do wskazań medycznych, to mam wrażenie, że niektórzy z tego forum by lepiej te wskazania wskazali niż niejeden lekarz z doktoratem nauk medycznych ;)
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zlooo »
tramal to gowno a jak nie wiesz jak dawkowac to skonczy sie na padaczce tak jak u mnie %-D
Uwaga! Użytkownik zlooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 543 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fajka »
Radeemer666 pisze:
traktuj słuchających cię ludzi jak idiotów, to zmniejsza tremę.
Otóż to. Do tego najlepiej założyć, że ludzie na widowni tak naprawdę to mają w głębokim poważaniu to, co Ty mówisz, chcą jak najszybciej iść do domu, a podczas Twojego występu będą myśleć o seksie/alkoholu/zakupach(kobiety). Poza oczywiście kilkoma zapaleńcami danej dziedziny, którzy zawsze siadają w pierwszych rzędach, ale tych raczej nie należy się obawiać, bo to zazwyczaj ciapy :) Ja to sobie w ten sposób rozkminiłem i większych problemów z występami nie mam. Bez używek.
1-2-fuck off, drop out, never trust a fucking hippie
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
  • 204 / 1 / 0
dopóki nie bełkoczę to wódka + trawka. Sex przed wystąpieniem publicznym też dodaje pewności siebie.
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 443 / 6 / 47
Nieprzeczytany post autor: opiofan »
Od dłuższego czasu nie występowałem nigdzie, lecz zdarzało mi się zanim wiedziałem cokolwiek na temat ćpania. Stres i trema były zawsze ogromne, obecnie na pewno rozważyłbym nieco benzo na odwagę.
Chętnie poznam ludzi z TripCity (tj. Trójmiasta) :hug:
Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM %-D
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
  • 76 / / 0
Dokładnie to co napisali Radeemer666 i CzesławFajka. Miej ludzi na widowni gdzieś i postaw sie na ich miejscu, zobaczysz wtedy, że tak na prawde zastanawiają się nad tym co mówisz tak samo "głęboko", jak nad kazaniem w kościele - to cholernie luzuje. Pozatym ćwiczenia - ja z natury też nie mam talentu oratorskiego, ale w momencie krytycznym skupiam się całym sobą, na tym co mam mówić, modulacją głosu, wyobrażam sobie przed oczyma kartkę z tekstem. Wodzę też oczyma po sali(chociaż nie obserwuję) - element kontaktu z publicznością ;-)
Eminem podobno zawsze łyka połówke piguły przed koncertem na rozluźnienie.
Kumpela miała małe przemówienie do pierwszego roku podczas oficjalnego rozpoczęcia roku. Ogromna aula, 500 wystrojonych osób w środku, całe kolegium w togach itd. Problem w tym że noc wcześniej zabalowała na "zakończenie wakacji". Wóda, dropsy, zioło i feta(najwięcej). Głos jej się lekko łamał, miała chrypę itd. ogólnie wyglądała na lekko chorą i ostro zestresowaną. Najgorsze było jednak to jakie miała paranoje - że rusza ustami a nic nie mówi, raz że mówi tak wolno że sylabizuje, a za chwilę że mówi tak szybko że nie da jej się zrozumieć, że wszyczscy wiedzą ocb i patrzą jej na źrennice etc. Wytrzymała dzielnie do końca, ale nie chciałbym być na jej miejscu:P
Zastanawia mnie jak by wyglądało takie przemówienie po dobrym kwasie^^ Może zechciałbyś przedstawić zgromadzonym PRAWDZIWY PORZĄDEK RZECZY? ;]
Uwaga! Użytkownik ruusujuuriuute nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
Raczej zapatrzyl sie w sciane, albo uciekl do parku.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Vai »
Bromazepam zajebisty przed stresem dla mnie super sprawa w dawkach 3-4,5 mg i nie zamula jak alpra. No i tabletki lexotan, sedam jakoś na mnie słabiej działa, albo znając życie ta tylko mi się wydaje ;P
Sex też były dobry przed wystąpieniem publicznym chyba, że ktoś od razu po zasypia xDD
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
a gdzie kodeina:D? wg mnie przejdzie....
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.