Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
PolitykEkstazy pisze:
korkorio pisze:
Mnie wkurwia jak znajomy wie, że coś mam (albo tylko podejrzewa, znając mnie) i mówi co jakiś czas: zajarałby coś.
A ja odpowiadam mu ciszą.
Mam fhuj takich znajomych, zero klasy :/
...
Ostatnio poczęstowałem koleszkę. Zjaraliśmy dwie szyby, po czym pustą włożyłem do paczki z fajkami i odłożyłem na bok. Więcej nie miałem o czym znajomy wiedział. Po jakimś czasie patrzę, nie wierzę... koleś sam wyciągnął sobie szkło z paczki, zaświecił zapalniczkę i grzeje... :#:
I'm broken.
  • 282 / 1 / 0
korkorio pisze:
PolitykEkstazy pisze:
korkorio pisze:
Mnie wkurwia jak znajomy wie, że coś mam (albo tylko podejrzewa, znając mnie) i mówi co jakiś czas: zajarałby coś.
A ja odpowiadam mu ciszą.
Mam fhuj takich znajomych, zero klasy :/
...
Ostatnio poczęstowałem koleszkę. Zjaraliśmy dwie szyby, po czym pustą włożyłem do paczki z fajkami i odłożyłem na bok. Więcej nie miałem o czym znajomy wiedział. Po jakimś czasie patrzę, nie wierzę... koleś sam wyciągnął sobie szkło z paczki, zaświecił zapalniczkę i grzeje... :#:
No opalanie szkła po dwóch nabiciach to zachowanie typowe dla ludzi głęboko chyba uzależnionych, sądząc po moich znajomych... :/ A opalanie nie swoich szkieł to już w ogóle inna bajka :/
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: trąpka »
ja potraktowałbym to jako żart, lekko wyśmiewając kolege. Mogłeś zaproponować żarową zapalniczke czy coś :D
zdecydowane i stanowcze raczej nie
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Spytałem:
- Co ty kurwa robisz???
- No co?
- A chuj...
I'm broken.
  • 282 / 1 / 0
Przy jakiejś tam okazji w gęstej mgle ukazały nam się Trzy Cnoty zapisane na szkle...

1. CZUBEM
2. DO DOŁU
3. DO RYJA

... a jak widzę, jak ziomy opalają szkło trzymając je metr od siebie wylotem do góry, to chuj mnie strzela, a ich powinien...
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.