Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
mam w kieszeni klonazepam.
Stereotyp? Jaki stereotyp, w dzisiejszych czasach kazdy moze wpasc w nalog. Kiedys czytalem artykul o anestozjologach-szanowanych ludziach...ale cpunach. Napierdalali, nie pamietam co ale co 4 godziny musieli przygrzac bo skret ich lapal. Walili w kanal nawet kilka razy w czasie operacji ktora trwala 12 godzin. Siedzieli jakos skuleni u glowy pacjenta pod tymi roznymi przykryciami i dawali se w nogi. Okradali szpitale i przychodnie zeby miec towar. No ale jak doktor jest cpunem to choroba i trzeba mu pomoc, ale jak jakis zagubiony dzieciak zacznie ladowac here to juz jest marginesem spoleczenstwa i odrazu go dobic.
a tak serio, to nie ma stereotypów. kazdy może popaść w ten nałóg. napisałem wcześniej, że różnica zalezy tylko od myslenia i poniekąd wiedzy. natomiast istota nałogu pozostaje taka sama. i nie ważne, czy napierdala lekarz, aptekarz, inżynier, czy gostek z meliny , czy z bajzla.
pzdr.
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Wracajac do tych anestozjologow to niedlugo bede mial operacje i musze zagadac z ktoryms. A tak w ogole to troche sie boje bo jak zamiast znieczulic mnie on znieczuli siebie.
no1 zalezy co rozumiesz przez wjebanie. Dawanie po kablach czy handlowanie. Na pewno wielu jest wjebanych w handel lub tak zwane przymykanie oczy na handel. Na pewno jacys politycy musza sie zgodzic zeby tu i tu sprzedawac to i to. Na pewno sa i tacy co napierdalaja po kablach. Jezeli masz prywatnego lekarza to on ci laduje cokolwiek tam potrzebujesz a ty mu placisz.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.