Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Jesli walil i.v. plastry z fentanylem to nie dziwne, ze w koncu fiknal. Tam jest bardzo cienka granica i obliczenie dokladnej dawki do podania i.v. jest trudne. Nawet zujac plaster mozna sie przekrecic. Poczytaj watek o fentanylu to dowiesz sie wiecej.
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009 przez Gargamel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
jutro bede mial poltram w kroplach nadaje sie on do i.v?
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 494 / 27 / 0
Anatema, zmień znajomych.
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Poltram krople nie nadaje sie do podania i.v. (chociaz sa tacy co brali i przezyli, ale jak krople i.v. to tylko niemieckie gruntethal).
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Witam! Na dniach stanę się szczęśliwym posiadaczem preparatu Tramal Retard 150. Domyślam się, że przygotowanie do iv tak samo jak przy Poltramach Retard? Przeczytałem cały wątek i przede wszystkim chcę spytać - jakie są różnice między podaniem doraźnym (pokruszonym), a dożylnym? Ile czasu trzyma iv, a ile doraźnie? Iv dużo mocniejsze? Efekty uboczne? Zasadnicze różnice? Trampka nigdy nie brałem (jak widać po pytaniach ;p). Biorę kodę średnio 2-3 razy w tygodniu po 250mg, nie uśmiecha mi się pieprzyć z łykaniem tabletek, jeśli puknięcie będzie bardziej opłacalne. Ciężko mam z dostępnością, zależy mi na sile i długości fazy. No i jaka dawka na pierwszy raz iv? ;)

Tylko nie piszcie, żebym się nie kuł, bo to i tak tylko kwestia czasu ;)
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 377 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
tramal retard ciężko przygotować do IV dlatego ze się żeluje, naprawdę lepiej go łyknąć bo ci się kisiel na kapselku zrobi, można to niby odłożyć na kilka godzin żeby się zsedymentowało ale nie wiem czy jest sens
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 408 / 3 / 0
Ale lipa... Na pewno nie będę miał ochoty czekać kilka h jak jedną ledwo wytrzymuję do kody ;/

Tak, czy siak, pytania aktualne - następnym razem będę Poltram kołował ;)
iiisǝʎ ʞɔnɟ
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
No jeżeli jest to niemiecki Tramadol to jedyne co możesz z tym zrobi to rozgryźć w buzi i popić. Jak go spróbujesz rozpuścić w wodzie to zrobi ci się żel z którego nie wyciśniesz nic.
Następnym razem kołuj poltram, albo kapsułki.
  • 3227 / 398 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Popieram poprzedników. 2 razy próbowałem strzelać niemiecki retard i kupa a mieszałem filtrowałem i w ogóle cuda wyczyniałem. Lepiej zjeść.

Aha moim zdaniem nie opłaca się pukać choć jest niby wejście ale przy ilościach powyżej 400 średnio przyjemne (jak dla mnie) i można się porzygać. Poza tym działanie takie samo jak doustnie, tylko nie czekasz 30-40 minut a czujesz od razu.
Ostatnio zmieniony 17 marca 2009 przez Blu, łącznie zmieniany 1 raz.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 408 / 3 / 0
Uprzejmie dziękuję za info ;) A jak z długością? Krócej po iv, czy tak samo?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów